📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mnie cieszy, gdy widzę "normalnych" ludzi rozprawiających się z debilami. Ktoś musi pilnować porządku. Brawo!
Poproszę adres tych dwóch mężczyzn w czarnych kapturach. Chcę im wysłać przekaz pieniężny i bukiet drogich alkoholi.
Zawsze jakiś sebik musi kozaczyć a później myśli że nie dostanie wpierdol za wkurwianie innych...
Wciąż nie rozumiem na huj ??? Małe ego, rozumiem ze mam moc i wpierdolę 10 chętnym, ale jak sie jest szczylem to na huj ?
(chyba ze masz dość zycia i stara sie puszcza i bachory nie sa twoje)
Wciąż nie rozumiem na huj ??? Małe ego, rozumiem ze mam moc i wpierdolę 10 chętnym, ale jak sie jest szczylem to na huj ?
Hetman_Wielki napisał/a:
Zawsze jakiś sebik musi kozaczyć a później myśli że nie dostanie wpierdol za wkurwianie innych...
Przecież ten kasztan szeryfa chciał przed kamerką zgrywać a się obsrał i do dzieciaka z gazem wyszedł
Powinni spuścić solidny wpierdol lewakowi. Nikt o innych poglądach raczej nie jest tak głupi o ile nie ma jakiejś choroby psychicznej.
Pitok napisał/a:
Powinni spuścić solidny wpierdol lewakowi. Nikt o innych poglądach raczej nie jest tak głupi o ile nie ma jakiejś choroby psychicznej.
chyba lewak nieźle musiał cię przeruchać że takie coś tu pierdolisz
w dziecko gazem o kurwa co za placek jebany xD solidnego haka zeby sie wykurwil na glebe juz nie umia sprzedac tylko jak baby z gazem lataja
strasznie tam traktują tych głuchoniemych
Ąż go zabolało jego pseudo krocze. Teraz będzie sikał ze swojego fantomowego pindola na siedząco
victorszapapapolis napisał/a:
strasznie tam traktują tych głuchoniemych
A głuchych nie uczą, że środkiem drogi na piechtę się nie popierdala?
On taki głuchy jak Dawidek Haselhof niepijący.
Ped...ł. Kit wciskał jeszcze ze jest głuchy. Szkoda ze mu du.. py nie rozjechali tym suvem
rayner1790 napisał/a:
w dziecko gazem o kurwa co za placek jebany xD solidnego haka zeby sie wykurwil na glebe juz nie umia sprzedac tylko jak baby z gazem lataja
zamknij pizde patusie pierdolony. Zacznij juz pic szmato, bo jest po 12. Jutro zapierdolisz klina, wykacujesz i won opierdalac berlo szefa w poniedzialek. takie twoje zycie biedaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów