18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KamayPL 2012-11-13, 22:05
Po raz pierwszy współczuję rudemu.
Zgłoś
HaoPao 2012-11-13, 22:12
Kurwa, żeby umieć pływać to trzeba iść do wyspecjalizowanych jednostek? Co za pojebana policja w tym kraju jest.
Zgłoś
vieri22666 2012-11-13, 22:17 1
Policja? HAHAHAHAH!!! powinno sie zmienic ich nazwe na straz uliczna, czyli jak cie bija nei ma ich jak sie zaczynasz bronic sa i widza jak ty oddajesz, pijesz kole spoko, wyciagasz piwo spod ziemi wychodza, jedziesz zgodnie nie ma ich pzekroczysz o 30km/h z helikoptera juz cie namierzyli. Po chuj nam policja?
Jak nie reaguje wlasciwie?

Czesc i chwala bohaterom!!! Szacunek dla goscia.
Zgłoś
zaratustra 2012-11-13, 22:18
Jeszcze chłopakowi przypierdolą sprawę o ratowanie ludzi bez uprawnień ratownictwa wodnego.
Zgłoś
paczfiko 2012-11-13, 22:18
pies psem ale tej suki słuchać nie można, inna sprawa że ma wszystko wykute.

<lol>
Zgłoś
Kowal_ssj5 2012-11-13, 22:20 1
salmonellas napisał/a:

To juz wiecie gdzie spierdalac przed psami. Do wody i kurwa sie potopia.

Proste, odkryłem to w Assassin's Creed.

Tak, nie mam dziewczyny.
Zgłoś
khalifa 2012-11-13, 22:21
Kurwy nagrywające zdarzenie powinny być zjebane przez spoleczenstwo tak jak ci policjanci
Zgłoś
Expectance 2012-11-13, 22:39
A ja zawsze myślałem że psy umieją pływać ; - ) Jakie uprawnienia no kur** pływać nie umieją....
Zgłoś
jackalski 2012-11-13, 22:41
Ten koleś do końca życia nie powinien płacić za swoje piwo.

Wiem, że gdybym go spotkał to u mnie ma piwo lub kielonka zawsze i wszędzie.

A funkcjonariusze powinni odpowiadać karnie ze nieudzielenie pomocy, a nawet jeśli ich nie wypierniczą ze służby to do jej zasranego koniuszka powinni pucować krawężniki na najgorszych dzielnicach.
I pierwszy raz w życiu poczułem coś w rodzaju sympatii do straży miejskiej...
Zgłoś
S................x 2012-11-13, 22:46
Trochę o tej głupiej cipie:
Po pierwsze, nie mówi się "akwen wodny". To pleonazm. To ją dyskredytuje, jako rzecznika prasowego, bo nie zna mowy ojczystej.

Po drugie, jeżeli faktycznie nie potrafią pływać - komendant tej jednostki policji do zwolnienia. W każdej jednostce policji, która ma w swym rewirze jakikolwiek akwen, powinien znajdować się przeszkolony funkcjonariusz (i to nie jeden) z zakresu ratownictwa medycznego.

I teraz trochę o ludziach:

Gapili się, a sami nie pomogą. Ja pierdolę, ale znieczulica.

Nigdy nie wyciągałem topielca, ale mój ojciec kiedyś miał uprawnienia ratownika i nauczył mnie, jak się w takiej sytuacji postępuje.
Zgłoś
Kolka122 2012-11-13, 22:47
Co do rzeczniczki, to pierdoli jak potłuczona. Taka już jej praca, żę musi bronić policjantów, nawet pierdoląc takie głupoty. Zresztą wyraźnie widać i słychać na filmie, że ma to wykute na blachę. Cholera wie, czy sama to sobie napisała, czy to dostała z góry. Ale nie wiem ile musieli by mi dawać kasy, żeby tak pierdolić przed kamerą.
Jeżeli chodzi o tych debili od "dasz radę" - do tych najbardziej należy się przypierdalać. Bo jak nie potrafią pływać, to przynajmniej by po szyję do wody weszli i pomogli chłopakowi. Mają obowiązek ratować innych, nawet z narażeniem swojego życia. Dobrze wiedzieli na co się pisali wstępujac do Policji. Właśnie przez takich pojebów jak oni, jest taka opinia o Policji, a nie inna.
Do gapiów nie mam nic. Bo z prawnego punktu widzenia nie mieli obowiązku pomóc (narażając życie, obok są policjanci, którzy powinni się tym zająć). Po za tym, sama nie wiem jak zachowałabym się w takiej sytuacji. Nie napiszę, że skoczyłabym do wody i ratowała, itp. Może bym skoczyła i pomagała, może bałabym się. Nie dowiem się, póki nie będę w takiej sytuacji. Wiem tyle, że na pewno, że nie nagrywałabym tych wydarzeń.

Co do testów do Policji, to ok 30% kandydatów nie przechodzi pierwszego etapu (teoria, tor sprawnościowy). Głównie fizycznej części (nie jest wybitnie trudny, większość oblewa przez stres, tak jak prawo jazdy, ewentualnie nie mieszczą się w czasie), ale zdarzają się osoby które nie nauczyły się do testu z "wiedzy ogólnej". Prze w chuj pytań, niektórych nawet bardzo podobnych, ale z innymi odpowiedziami. Trzeba sporo czasu poświęcić, żeby wszystkie dobrze przyswoić, wiele zapamiętać. Więc nie piszcie, że wszystko jest takie proste. Bez wspominania już o multiselekcie i psychologu.

Była sytuacja, że kilkoro ratowników medycznych zabijało ludzi, ale nie o wszystkich mówi się "łowcy skór". Był przypadek, że strażak sam podpalał domy, a jego koledzy zginęli podczas ich gaszenia i ratowania ludzi. I tak samo jest z policjantami.
Jednak niezależnie od tego, co robią niektóre (po prostu) "pały", czyt. pseudo policjanci, którzy owszem, noszą odznakę, ale mają zajebiste kompleksy i znęcają się nad innymi, to zawsze będę miała szacunek do Policji. Nie do pał, nie do psów, ale do Policji. Bo może i rzadko słyszymy o normalnych, ale oni są i to z powołania, nie dla emerytury, czy państwowych pensji. I starają się jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Szkoda tylko, że "tych dobrych" jest bardzo mało.

A co do chłopaka, który skoczył do wody, to gratuluję i podziwiam odwagę, na którą nie wielu się by zdobyło.
Zgłoś
rumbowy 2012-11-13, 22:50
Jestem psem, nie mogę ci pomóc.
Zgłoś
Haters gonna hate. 2012-11-13, 22:54
Gość powinien zgarnąć wszystkie piwa, które będą postawione za ten wątek.

Jak słuchałem tego co ta baba pierdoli to tylko czekałem na regułke "Policjanci działali zgodnie z regulaminem"

Czy przy rekrutacji do policji na sprawnościowych naprawde nie ma obowiązku umiejętnosci plywania (wymienne na bieg czy jaki chuj?) Orientuje się ktoś w temacie?
Zgłoś
t................x 2012-11-13, 22:55
KamayPL napisał/a:

Po raz pierwszy współczuję rudemu.

Nie no kurwa to już przesada, co następne? Murzynów będziesz dokarmiał?
Zgłoś
Haters gonna hate. 2012-11-13, 22:56 1
tihomax napisał/a:

Nie no kurwa to już przesada, co następne? Murzynów będziesz dokarmiał?

Napisałes komentarz, zajebiscie. A teraz wypierdalaj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem