📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sie kurwa nie śmiejcie. Ja zamierzam zacząć trenować na siłce i chuj wie jak to będzie wyglądać
Czego sie spodziewac po bezmózgich pakerach...
Ehh no tak to jest kiedy na siłce zamiast paru osób które posłużą radą i pomogą początkującym są idioci śmiejący się z początkujących. Taka prawda.
Kilka filmików jest kręconych dla picu, zwłaszcza te gdzie skaczą na tych wyciagach, nie ma innej opcji.
Najgłośniej śmieją się ci co od siedzenia przed komputerem mają miażdżycę brzucha na jaja
Nie chrzańcie, że początkującemu nikt nie pokaże.. Bez przesady, ci goście co odpieprzali to się w głowie nie mieści. Może niech sami spytają? Albo podpatrzą? Mama nie prowadzi za rączkę, to już nie wiem jak się zachować? Też kiedyś byłem pierwszy raz i pomału, obserwując innych zwiększałem repertuar ćwiczeń. Poza tym jak napisał czarnykun - niektóre wymagały więcej zaangażowania poprawne ćwiczenie na tych przyrządach.
Nawet jeżeli chujowo to chociaż ruszyli dupsko na siłownię kiedyś się dowiedzą że źle robili i pewnie przestaną ...
Chodzić
Chodzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów