18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Krwi i wybuchów brak.Sądzac po skuterach ataku dokonala grupa z murzynskiego gimnazjum.

Akcja w UK, wszysycy wszytsko maja w dupie ale filmujac zdarzenie wyrazaja zaniepokojenie.Tylko widac babcia niezyciowa, stare zasady ma w pamieci kiedy zlodziejowi dawalo sie w leb a nie filmowalo telefonem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Antek01 2014-10-02, 1:27 44
Najlepsze, że jak tamci zaczęli spierdalać, to wszyscy nagle ruszyli, spierdoliny jebane.

Swoją drogą, to myślałem, że to święty Mikołaj tam leciał.
Zgłoś
p................2 2014-10-02, 1:57 1
Em... nie mogli wejść drzwiami? Po co w szybę tłuką? A to chyba jakaś babcia zniszczenia, wokół ludzie to się nie przejmują, wyszła babcia zniszczenia to z miejsca zaczęli zwiewać...
Zgłoś
DomPas 2014-10-02, 2:48
w jakim mieście to ma miejsce?
Zgłoś
Denobulan 2014-10-02, 6:57
Jebani złodzieje debile, rabują rolexa w biały dzień, chyba ich coś mocno popierdoliło, że niby zwieją z łupem.
Zgłoś
wormgoro 2014-10-02, 8:39 7
Gdzie to kurwa odkopałeś.
Na Onecie 2 lata temu było.
wiadomosci.onet.pl/swiat/babcia-ma-bron-staruszka-przegonila-bandytow/b5x7w
Zgłoś
nectovelius 2014-10-02, 8:40 1
Nie ma to jak pomoc obywatelska... jak babcia obezwładniła złodziei, to nagle wszyscy się na nich rzucili jak oni już na chodniku leżeli... bohaterstwo ludzi nie zna granic
Zgłoś
~Beny 2014-10-02, 9:03 3
Kurwa wstyd. Stoją jak pizdy zamiast cokolwiek zrobić. Ciekawe, czy gdyby babcia nie zareagowała to czy ktokolwiek by to zrobił? A jak już, to kiedy? Teraz już wiem po co przed sklepem "Rolex'a" zawsze stoi ochroniarz- żeby w razie 'w' rolety poopuszczać.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Polemon 2014-10-02, 10:53 5
@up'y

Bracia: wasze heroiczne postawy w obronie cudzych zegarków mają następujące podłoża: niedobór ołowiu w organiźnie, gęstosiew zębów, virus gimbola, zwiększony apetyt na śliwki pod oczami, być może też na komunie nie dostaliście zegarka .
Zgłoś
~Beny 2014-10-02, 11:03 3
@up za to ty pewnie dostałeś młotek. Żeby sobie ten zegarek z głowy wybić .

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
wbijam 2014-10-02, 11:31 1
Antek01 napisał/a:

Najlepsze, że jak tamci zaczęli spierdalać, to wszyscy nagle ruszyli, spierdoliny jebane.

Swoją drogą, to myślałem, że to święty Mikołaj tam leciał.

-Antosia zajebali
-Jak? Gdzie ?Kiedy?
-W Londynie był ,do pracy szedł,napad na jubilera był.Antos rzucił się na łotrów.Jeden miał klamkę,wystrzał padł,Antosia ponieśli.
///
Powiedz mi kolego po kiego chuja mieli ryzykować.
Za sztabkę srebra?\
Idiotów nie sieją.Czasem lepiej odpuścić!
P.s.
Szacun dla kolesi ,że babci nie potraktowali.Wyrok będzie pewnie łagodniejszy.
Zgłoś
Latrivan 2014-10-02, 13:32 9
Spierdoliny ? Takie sklepy są na to ubezpieczone i mają wyjebane czy ktoś ich okradnie, dlatego reakcja ze strony personelu jest zerowa bo po co ryzykować zdrowiem. A to samo tyczy się ludzi, którzy się przypatrywali, a czemu nic nie robili ? Chodzisz codziennie tą samą drogą do pracy , zakupy itp, a jak uprzykrzysz takiemu śmieciowi co kradnie życie to kto wie czy nie dostaniesz później kosy, albo coś. Więc te wasze pierdolenie to na nic bo i tak byście stali i patrzyli. Od kiedy mam ryzykować no powiedzmy życiem bo chuj wie co mogli by mi zrobić jak bym próbował ich powstrzymać jak wiem , że ten sklep i tak dostanie kase za to. Ale jebane cebulaki za tępe , żeby pomyśleć.
Zgłoś
luj55 2014-10-02, 13:38
''Kurwa wstyd. Stoją jak pizdy zamiast cokolwiek zrobić.''
A ty co byś zrobił jak pewnie te typy mają w kieszeni broń lub nóż do tego ich agresywne i nieobliczalne zachowanie.
Zgłoś
InnyName 2014-10-02, 13:50 5
Haha.
Co z tego że to czyjś sklep i jest ubezpieczony.
Tak, pokażmy złodziejom, że są bezkarni bo rzeczy są ubezpieczone, pójdzie jeden sklep rolexa, bardziej odważni i doświadczeni pójdą na banki i inne, mniej doświadczeni będą wam kradli auta i okradali mieszkania, przecież sąsiad miał ubezpieczenie, a gówniarze będą napadać na ludzi na ulicach, bo można, bo nikt nic nie robi, bo jest ubezpieczony.

Ale fakt. Polakowi jak okradają sąsiada to jeszcze powie gdzie co trzyma złodziejowi, bo on ma Volvo z 2007, a ja on ma z 2005 bez klimy, jebany zawistny naród :/ Fuck.

PS. Kiedyś próbowałem pomóc jakiejś dziewczynie, którą szarpało dwóch kolesi, zapewne znali sie z nią, przynajmniej na to wyglądało, w każdym razie nie chcieli jej dać spokoju, więc podjąłem interwencje, jednemu strzeliłem w twarz, ale drugi był zdecydowanie szybszy i poleżałem chwile na ziemi, mimo tego zostawili ją w spokoju, podziękowała i poszła w drugą stronę.
Mimo że dostałem po pysku gęba mnie bolała przez tydzień to nie żałuje i zrobił bym to ponownie, ścierwo sie szerzy i jak nikt nie będzie z tym nic robił to ja pierdole
Zgłoś
bluetooth 2014-10-02, 13:55
a ludzie szmaty chuje zamiast pomoc to nagrywają wielka nalewka dla babci sie nalezy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem