Haha.
Co z tego że to czyjś sklep i jest ubezpieczony.
Tak, pokażmy złodziejom, że są bezkarni bo rzeczy są ubezpieczone, pójdzie jeden sklep rolexa, bardziej odważni i doświadczeni pójdą na banki i inne, mniej doświadczeni będą wam kradli auta i okradali mieszkania, przecież sąsiad miał ubezpieczenie, a gówniarze będą napadać na ludzi na ulicach, bo można, bo nikt nic nie robi, bo jest ubezpieczony.
Ale fakt. Polakowi jak okradają sąsiada to jeszcze powie gdzie co trzyma złodziejowi, bo on ma Volvo z 2007, a ja on ma z 2005 bez klimy, jebany zawistny naród :/ Fuck.
PS. Kiedyś próbowałem pomóc jakiejś dziewczynie, którą szarpało dwóch kolesi, zapewne znali sie z nią, przynajmniej na to wyglądało, w każdym razie nie chcieli jej dać spokoju, więc podjąłem interwencje, jednemu strzeliłem w twarz, ale drugi był zdecydowanie szybszy i poleżałem chwile na ziemi, mimo tego zostawili ją w spokoju, podziękowała i poszła w drugą stronę.
Mimo że dostałem po pysku gęba mnie bolała przez tydzień to nie żałuje i zrobił bym to ponownie, ścierwo sie szerzy i jak nikt nie będzie z tym nic robił to ja pierdole