Nie żebym udawał sadystę czy coś, ale dla mnie to głupota oddać za kogoś życie, bo wtedy skazujemy tę druga osobę na wyrzuty sumienia itp.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IMO żadna nie była wystarczająco ładna. No, ale o gustach się nie dyskutuje, szczególnie z nieboszczykami
Głupiś, autorze tematu
jeden wali fotki z rączki, drugi spedalony emo z grzywką na bok, a trzeci metroseks. matka Ziemia nie płacze jeśli nie fake.
ja moją ciałem ochroniłem jak na nią gołąb chciał nasrać
Hamerykańce uwielbiają bohaterów. Tak samo lubią sobie takowych kreować. Ile jest filmów o wszystkich ich bohaterach wojennych? Mnóstwo.
ja na to patrzę inaczej. życie jest jedno a tego kwiata to pół świata
co oni mają z tym rzucaniem się na ziemię i powalenie swojej kobiety... pewnie chcieli jeszcze poruchać przed śmiercią taaa
Podoba mi się cytat z tego obrazka:
Gdyby nie kontekst to można by w 100% procentach potwierdzić obywatelstwo amerykańskie.
Cytat:
Nie zdawała sobie sprawy, że nie żyje
Gdyby nie kontekst to można by w 100% procentach potwierdzić obywatelstwo amerykańskie.
Mówcie sobie co chcecie, ale ja też bym osłaniał swoją kobietę. Nie wiem czy w taki czy w inny sposób, ale gdyby moja śmierć mogła ją uratować to zrobiłbym to.
Hacerking napisał/a:
Nie żebym udawał sadystę czy coś, ale dla mnie to głupota oddać za kogoś życie, bo wtedy skazujemy tę druga osobę na wyrzuty sumienia itp.
Tak, bo oni na pewno myśleli o tym, że oddadzą za druga osobę życię... Poprostu pod wplywem impulsu chronili ważne dla nich osoby, a śmierć to tylko tego rezultat. Termin "głupota" imho jest w tej sytuacji nie na miejscu.
bohaterzy jasne... dobre sobie po prostu dostali kolkę w łeb przez co się przewalili na swoje kobiety...
Tak super odwaga. A nie było by lepiej schować się za krzesełkami i napierdalać napojem, pudełkiem z popcornem czy najlepiej rzeczami z torebki swojej dziewczyny. Przynajmniej można by go trochę zdezorientować a w między czasie ktoś może próbować go powalić. Pewnie powiecie że lepiej leżeć na kobiecie jako nieruchoma tarcza. Tak jak ten Brevik(?) chodził po wyspie i strzelał jak do kurczaków, że też ktoś nie wpadł na pomysł żeby mu zapierdolić kamieniem czy jakimś kawałkiem drewna. Cóż uznali że lepiej biegać z jednego końca na drugi. Trzeba walczyć, a pisze dlatego że może się też znajdę w takiej sytuacji (czubów coraz więcej) i przydałby się jakiś kompan.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów