Nie żebym udawał sadystę czy coś, ale dla mnie to głupota oddać za kogoś życie, bo wtedy skazujemy tę druga osobę na wyrzuty sumienia itp.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomijając wszystko co zostało juz napisane, przykurwiłeś printscreena z joemonstera bo nawet ci się nie chciało tego logicznie przekopiować, nie mówiąc już nawet żeby źródło podać...
Cytat:
Niestety, gosc mial rowniez pistolet maszynowy i to z niego glownie strzelal, przypominam ze pociski przechodza przez sciany,
Ta, kurwa, chyba w ''Call of Duty''...
@Ranger
przechodzą przez amerykańskie ściany (tam jak wiemy plyta gipsowo-kartonowa to super wytrzymala ściana)
dwa, sam fakt broni maszynowej nie mowi jeszcze nic o penetracji pocisku, na to składa się wiele czynników, rodzaj broni oraz jej kaliber, rodzaj amunicji/pocisku oraz jej prędkość wylotowa...
przechodzą przez amerykańskie ściany (tam jak wiemy plyta gipsowo-kartonowa to super wytrzymala ściana)
dwa, sam fakt broni maszynowej nie mowi jeszcze nic o penetracji pocisku, na to składa się wiele czynników, rodzaj broni oraz jej kaliber, rodzaj amunicji/pocisku oraz jej prędkość wylotowa...
@Debile co sądzą, ze skopiowałem to z JM, zaskoczę was wziąłem to z kwejka i co łyso wam?
Sądząc po niby "najlepszym" komentarzu stwierdzam ze pokemony sie wkradły jestem fanem sadistica i materiałow tylko dobrych materiałó ale to co oni zrobili to było cos wielkiego. A ty co bys na ich zrobil jeszcze swoją dziewczyną bys sie pewnie zasłonił? Oni oddali życie za osobę ktorą kochali i to jest cos wielkiego. A wiadomo życie jest piękne tylko sytuacje w nim chujowe... rzygac mi sie chce jak patrze ze taki komentarz ma 32 piwa+ teraz pewnie wiecej. Szkoda gadac i tak ludzi z mózgiem gimbusów nie wyedukuje bo są niereformowalni jak mohery z osiedla . Szkoda gadac....
Ja często nakrywam swoją ciałem, ale w żaden sposób nie chroni jej to przed strzałem.
Powinni dostac Medal za odwage i worek na cialo
kurwa pewnie pomyśleli, że wyjscie na batmana do czegoś obliguje... Bo jakim okaze sie fanem jesli nie zrobie tego co batman
Pan kapitan napisał/a:
Pierdolić bohaterstwo - lepiej żyć
W takim razie kule byś dostał a nie byś żył.
Nie lepiej było rzucić się w trójkę na psychopatę? Któryś by przeżył, a może i mniej ofiar by było?
Pan Kapitan napisał/a:
Wyjście nr 1
bohatersko zginę, a moją kobitę po okresie żałoby będzie posuwać jakiś obcy typ (pewnie "czarnuch")
Wyjście nr 2
Ona zginie, a ja będę posuwać inne kobitki. może nawet lepsze i mniej zrzędliwe
Pierdolić bohaterstwo - lepiej żyć
Kolaboranci proniemieccy w czasie II wojny też tak mówili.
Pan kapitan napisał/a:
Wyjście nr 1
bohatersko zginę, a moją kobitę po okresie żałoby będzie posuwać jakiś obcy typ (pewnie "czarnuch"):
Nie nasza wina, że twoja matka zrobiła cię z murzynem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów