18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Bójka chłopców.
de_Sade • 2019-06-11, 19:28
Jak w temacie( niestety filmik urwany); początkowo trochę chaotycznie, ale później jakoś zaczęły wchodzić te sierpy.

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-06-11, 19:43 3
Niby melaniny nie tak dużo a zachowują się jak czar... czarodzieje... tacy pijani czarodzieje...
Zgłoś
bodzionek 2019-06-11, 19:51 48
Piękne, agresor dostaje oklep po ryju. Piwko dla pana w niebieskim.
Zgłoś
ujebutor 2019-06-11, 19:54 20
Czemu to jest k***a urwane w najlepszym momencie?!
Zgłoś
pablito15 2019-06-11, 20:51 1
już za pierwszym popchnięciem powinien mu zajebać luja
Zgłoś
kanalistakp 2019-06-11, 22:01 5
tam już nawet biali zachowują się jak małpy. Dać sobie po mordach można a nawet trzeba w niektórych przypadkach ale po chuj te darcia mordy, krzyczenie, bieganie w okół? Par razy w życiu człowiek się bił bo nie miał wyboru, ale ludzie po prostu stali, patrzyli i ewentualnie odciągali. Jakaś taka... kultura?
Zgłoś
McQurwa 2019-06-11, 22:15
bodzionek napisał/a:

Piękne, agresor dostaje oklep po ryju. Piwko dla pana w niebieskim.

Nie widziałeś końcówki po za kadrem, niebieski poległ

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
mieszalniapasz 2019-06-11, 22:48 1
Kamerzysta pizda oczwyście... w takim momencie urwać.

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
Polnischefuhrer 2019-06-11, 22:50 2
Dobrze go niebieski w chuja zrobił Agresor się nie spodziewał kontry
Zgłoś
lm65 2019-06-12, 0:10 2
Brawo, brawo lać czarnego , a nie tam nie było czarnego
Zgłoś
14.Gumiś 2019-06-12, 2:28
McQurwa napisał/a:

Nie widziałeś końcówki po za kadrem, niebieski poległ

no na pewno
Zgłoś
TB303 2019-06-12, 12:23 1
Jak zwykle, ten który najwięcej kozaczy, jest największą pizdą.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-06-12, 21:02
Brak umiejętności wyczuwania/rozpoznawania dobrych przeciwników jest cechą frajerów.

Niezmanipulowany
Zgłoś
pinki88 2019-06-13, 18:07
Kto śmiał przerwać nagrywanie w najlepszym momencie?
Zgłoś
TrisK 2019-06-15, 11:05
TB303 napisał/a:

Jak zwykle, ten który najwięcej kozaczy, jest największą pizdą.

Oj, niekoniecznie. jest jeszcze instytucja tzw. "szałuchów" kiedyś częściej chorzy psychicznie teraz chorzy psychicznie plus dopalacze. I z takim jak najdalej. U nas był jeden za mojego liceum. Miał podobno metalową płytke w czaszce, więc tym bardziej napier.lał, zawsze pierwszy pojebany, że głowa mała. wielki jak pociąg przy tym. Po latach mój facet miał nieprzyjemność z jego okazało się młodszym bratem, na dopalaczach i pojebany. Mój facet został ewidentnie porwany przez typa wracając z drugiej zmiany, żyje dzięki niesamowitym skillom komunikacyjnym (szałuch był niezwykle chwiejny emocjonalnie, fazy najlepszy kumpel i zaraz Cię zajebię bo cos kombinujesz zmieniały się co 10 minut, skroił w sumie 7 osób po drodze, mojemu udało się rozstać jak gościowi zaczynał się zjazd i zaczął kombinowac tulipana bo kompanija mu się znudziła) . Miałam najgorszą noc życia jak kiedyś własnie przez to nie wrócił na noc, a czasy przedkomórkowe i pracuje w niebezpiecznym zawodzie przy tym. Sprawa potwierdzona przez Policję. Typ był bardzo groźnym recydywistą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów