Jak w temacie( niestety filmik urwany); początkowo trochę chaotycznie, ale później jakoś zaczęły wchodzić te sierpy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby melaniny nie tak dużo a zachowują się jak czar... czarodzieje... tacy pijani czarodzieje...
Piękne, agresor dostaje oklep po ryju. Piwko dla pana w niebieskim.
tam już nawet biali zachowują się jak małpy. Dać sobie po mordach można a nawet trzeba w niektórych przypadkach ale po chuj te darcia mordy, krzyczenie, bieganie w okół? Par razy w życiu człowiek się bił bo nie miał wyboru, ale ludzie po prostu stali, patrzyli i ewentualnie odciągali. Jakaś taka... kultura?
bodzionek napisał/a:
Piękne, agresor dostaje oklep po ryju. Piwko dla pana w niebieskim.
Nie widziałeś końcówki po za kadrem, niebieski poległ
Kamerzysta pizda oczwyście... w takim momencie urwać.
Dobrze go niebieski w chuja zrobił Agresor się nie spodziewał kontry
Brak umiejętności wyczuwania/rozpoznawania dobrych przeciwników jest cechą frajerów.
TB303 napisał/a:
Jak zwykle, ten który najwięcej kozaczy, jest największą pizdą.
Oj, niekoniecznie. jest jeszcze instytucja tzw. "szałuchów" kiedyś częściej chorzy psychicznie teraz chorzy psychicznie plus dopalacze. I z takim jak najdalej. U nas był jeden za mojego liceum. Miał podobno metalową płytke w czaszce, więc tym bardziej napier.lał, zawsze pierwszy pojebany, że głowa mała. wielki jak pociąg przy tym. Po latach mój facet miał nieprzyjemność z jego okazało się młodszym bratem, na dopalaczach i pojebany. Mój facet został ewidentnie porwany przez typa wracając z drugiej zmiany, żyje dzięki niesamowitym skillom komunikacyjnym (szałuch był niezwykle chwiejny emocjonalnie, fazy najlepszy kumpel i zaraz Cię zajebię bo cos kombinujesz zmieniały się co 10 minut, skroił w sumie 7 osób po drodze, mojemu udało się rozstać jak gościowi zaczynał się zjazd i zaczął kombinowac tulipana bo kompanija mu się znudziła) . Miałam najgorszą noc życia jak kiedyś własnie przez to nie wrócił na noc, a czasy przedkomórkowe i pracuje w niebezpiecznym zawodzie przy tym. Sprawa potwierdzona przez Policję. Typ był bardzo groźnym recydywistą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów