📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bydło powinno być transportowane wagonem do przewozu zwierząt !
Co ja kurwa mogę tu napisać no pojebana akcja
Przy ich masie to dziw, że pociąg z szyn nie wyleciał
Wniosek z tego filmiku - nienawiść uzdrawia W końcu nagle ozdrowiała i wstała z wózka elektrycznego
@up
Tej grubej krowie, wózek służy do przemieszczania się
na większe odległości. Bo jest zbyt tłusta żeby przejść
Ale nogi czysto teoretycznie ma sprawne
Tej grubej krowie, wózek służy do przemieszczania się
na większe odległości. Bo jest zbyt tłusta żeby przejść
Ale nogi czysto teoretycznie ma sprawne
Typiara jest zbyt leniwa/tłusta żeby chodzić i kupiła sobie wózek inwalidzki xd no kurwa co za ludzie
Ale afroszoszon miał bekę je rozdzielając.
Obje jechały do mopsu, tylko która będzie pierwsza co wtorek to samo ta zawsze wkurwiona że niby ma nowy akumulator od wózka widłowego a tamta na rowerze stale musi być pierwsza tydzien temu to samo tylko się w markecie potułkły bo ta jej z przed nosa wykupiła z promocji ostatnią lokówkę do paznokci nigdy nie zapomnę bo ten sam typ je rozdzielał bo tam cieciem jest
Noct napisał/a:
ktoś wyłapał z tego bełkotu o co chodzi?
Obje jechały do mopsu, tylko która będzie pierwsza co wtorek to samo ta zawsze wkurwiona że niby ma nowy akumulator od wózka widłowego a tamta na rowerze stale musi być pierwsza tydzien temu to samo tylko się w markecie potułkły bo ta jej z przed nosa wykupiła z promocji ostatnią lokówkę do paznokci nigdy nie zapomnę bo ten sam typ je rozdzielał bo tam cieciem jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów