📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
LegendarnyZiom napisał/a:
Straszliwe ciosy, łamią się nosy.
Przypakowani jak kabanosy,
Cóż za kombosy! Cóż za kombosy!
łuki napisał/a:
kto by ruchał tego gościa w kucyku ?
Wybierz się na marsz KOD. Tam jest jeden taki.
No! I to jest normalna bójka! Może i waga piórkowa ale ciosy za to konkretne i zdecydowane. Pomocnik pilnujący, żeby kogoś emocje nie poniosły też się znalazł. I baba nie darła ryja i zareagowała w odpowiednim momencie, że już starczy... kurwa co tu się odjebało, cofnęliśmy się w czasie? Tylko ten przerzut... ale i tak, to wypada nieźle w porównaniu z reszta filmików z neta. Propsy.
Ostatnio będąc na mieście jeden facet z którym miałem odmienne zdanie chciał mnie tak przerzucić, na nieszczęście dla niego jestem grubaskiem i wypadł mu dysk. Przykro mi się głupka zrobiło i zadzwoniłem po karetkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów