📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Asfalt na glebie zlewa się tłem jak kameleon.
Asfalty to w ogóle z natury mistrze kamuflarzu warunek o ile leży tam gdzie jego miejsce.
Generalnie to jestem tego zdania że asfalt powinien znać swoje miejsce.
Jestem tolerancyjny nie mam nic przeciwko dopóki asfalt leży na swoim miejscu xD
xD
Asfalty to w ogóle z natury mistrze kamuflarzu warunek o ile leży tam gdzie jego miejsce.
Generalnie to jestem tego zdania że asfalt powinien znać swoje miejsce.
Jestem tolerancyjny nie mam nic przeciwko dopóki asfalt leży na swoim miejscu xD
xD
skoro czarni kończą bójkę butem na mordę leżącego, każdy biały akurat dla czarnego powinien zrobić wyjątek, i zakończyć ją tak samo. Oni wszak odrzucają kulturę białych ludzi, niech więc poczują swoją murzyńską na mordzie
skoro czarni kończą bójkę butem na mordę leżącego, każdy biały akurat dla czarnego powinien zrobić wyjątek, i zakończyć ją tak samo. Oni wszak odrzucają kulturę białych ludzi, niech więc poczują swoją murzyńską na mordzie
Pralpunkt napisał/a:
czarny leży na asfalcie
Pedał jeden z drugim
sympatyczne oczy2
janlew napisał/a:
Odczuwam niedosyt...
Teraz już wiesz, czemu więcej czarnych siedzi w pace. Bo oni właśnie skaczą po głowie i zazwyczaj kończy się to gorzej, niż naklepaniem pieniacza.
Giba się jak pierydolony rezus
Murzyn by jeszcze skakał po głowie typowi na glebie
satariel napisał/a:
Teraz już wiesz, czemu więcej czarnych siedzi w pace. Bo oni właśnie skaczą po głowie i zazwyczaj kończy się to gorzej, niż naklepaniem pieniacza.
Ale jeszcze raz mu edukacyjnie mógł zapierdolić.
fuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuck
itp.
no kurwa zwiechę dostają jebańce przy tym ich 1 IQ
ouuuuuu ouuuuuuuuuuuuuuuu ouuuuuuuuuuuu ouuuuuuuuuu ouuuuuuuuu
fuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuuuuck fuuuuuuuuck
itp.
no kurwa zwiechę dostają jebańce przy tym ich 1 IQ
I maja BLM jebane smotruchy!
a gdzie skakanie po głowie nieprzytomnego, kilka przymierzonych cepów albo chociaż 2 soczyste buty na ryj? Odstają od BLM poziomem ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów