📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faceci w rajtuzach
Te duże koksowniki nie potrafią się bić. Wszystkie ciosy markowane z 2 sek wyprzedzeniem i oczywiście zamaszyste jak u amerykańskiego otyłego Johna z Teksńskiego baru przydrożnego z wielkim bebzonem w podartej, ujebanej sosem barbecue koszuli.
Tłumaczę zajście z ruchu warg
Tey kurwa
Co chcesz kurwa
Wkurwiałeś mie
Bo ci wyjebie
To dalej
Łuppp
Zajebie cie kurwa
To ja cie zajebie kurwa
No choć kurwa
Idę kurwa
Zajebał ci kurwa
Dawaj kurwa
Powyższy tekst można przypisać do dowolnej osoby na filmie
Tey kurwa
Co chcesz kurwa
Wkurwiałeś mie
Bo ci wyjebie
To dalej
Łuppp
Zajebie cie kurwa
To ja cie zajebie kurwa
No choć kurwa
Idę kurwa
Zajebał ci kurwa
Dawaj kurwa
Powyższy tekst można przypisać do dowolnej osoby na filmie
PietiaGoras napisał/a:
Dokładnie. Świetnie to tu widać, że w środku to nadal zakompleksione bojaźliwe cioty.
Gdzie to widać? Poczym poznałeś panie psychologu?
sadolfan napisał/a:
Napakowani zawsze nie umieja sie bic
Kurwa rozpierdala mnie takie rozumowanie umysłowych impotentów - napakowani to się nieumieją bić, hue hue.
Tak jakby budowanie mięśni w jakikolwiek sposób łączyło się z umiejętnością walki na łapy.
Siłownia a sporty walki to dwie różnie dziedziny sportowe więc dlaczego przygłupy wciąż je łączą jakby pompując bicka od razu zdobywało się skilsy w boksie??
Pomyślcie troche ludziska.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Gdzie to widać? Poczym poznałeś panie psychologu?
Kurwa rozpierdala mnie takie rozumowanie umysłowych impotentów - napakowani to się nieumieją bić, hue hue.
Tak jakby budowanie mięśni w jakikolwiek sposób łączyło się z umiejętnością walki na łapy.
Siłownia a sporty walki to dwie różnie dziedziny sportowe więc dlaczego przygłupy wciąż je łączą jakby pompując bicka od razu zdobywało się skilsy w boksie??
Pomyślcie troche ludziska.
Przecież w takich tematach sadolowi wyjadacze mają zajebiste pole do popisu żeby się dowartościować. Próżno tu szukać logiki.
Hahaha bezmózgie małpy ulane nastrzykane testosteronem
Jak czarnuchy z blm. Ten sam poziom IQ.
Jak czarnuchy z blm. Ten sam poziom IQ.
Chciał jebnąć sztangą, no co za debil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów