📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Czerstwy napisał/a:
Fizycznie koxy, psychicznie pizdy
Dokładnie. Świetnie to tu widać, że w środku to nadal zakompleksione bojaźliwe cioty.
nic nie widziałem nic nie słyszałem
O czym wy pierdolicie XD Koxy? Jeden jest zbudowany przeciętnie, tylko ten drugi na kokszony w pizdu. I chujowy do tego, bić na pewno się nie umie i miał farta że trafił na kogoś kto nie umie się bić jeszcze bardziej. Za zamachnięcie się sztangą większy wyrok, ale tak to jest jak się sterydy napierdala i mało książek czyta.
Nie ma dźwięku, a od 0:30 słyszę "No chodź kurwa, no chodź tu kurwa!"
Nie wspominam już o tym, że tak 15 sekundowa akcja skończyła się grubą zadyszką u obydwu.
Nie wspominam już o tym, że tak 15 sekundowa akcja skończyła się grubą zadyszką u obydwu.
Chusteczkowo robisz.
Dobrze robię.
Mówię ci ze tak nie wchodzi nic na tricka.
AJA CI MÓWIĘ....
ITD
Dobrze robię.
Mówię ci ze tak nie wchodzi nic na tricka.
AJA CI MÓWIĘ....
ITD
Pokłócili się o to kto potrafi chodzić z większymi arbuzami pod pachami.
Robią zamachy jak na prezydenta....
Kostor napisał/a:
Ktos ma info o co poszlo?
Ten agresywniejszy odbił chłopaka temu głupszemu i powiedział, że za chuja nie odda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów