Przecież w takich tematach sadolowi wyjadacze mają zajebiste pole do popisu żeby się dowartościować. Próżno tu szukać logiki.
To po chuj w ogóle pakowac? żeby podobać się koledze na gryfie obok? Tacy mają najnizszą samoocenę i najbardziej agresywni są przy barowych sprzeczkach, a zapominają,ze oprócz masy ważna jest technika i prędkość. Najlepiej jak taki startuje do ciebie z "telewizorami pod pachami" jakby miał zaraz przejśc w tryb Super Saiyan, a jedna celna bomba na nos i gościu idzie spać albo woła kumpla, wtedy trzebaa się salwować taktycznym odwrotem bo nie wiadomo ilu jescze kumpli przyjdzie.
Ten mniej zbudowany powiedział temu drugiemu że dziś ma brzydsze mięśnie pośladkowe niż wczoraj.
Pokłócili się o teorie względności i podróże w czasie. Jeden twierdził ze wszechświat jest stały a drugi że ciągle się powiększa.
No i ten większy powiedział że to chuja prawda a Einstein ssał kutasy
Już po Twoim pytaniu wiadomo że siłownia nie jest dla Ciebie. Ale że Cie lubie to Ci odpowiem w miare prosto i rzetelnie. Ciało człowieka nie zmieniło się od czasów kamienia łupanego i wciąż stworzone jest do podstawowych ruchów jakie nam były przydatne tysiące lat temu czyli do chodzenia, biegania, dźwigania, wspinania się... I w zasadzie siłownia powinna być koniecznością dla każdego kto chce być zdrowy (aparat ruchowy, hormony, ogólna sprawność fizyczna). Tylko nastały takie śmieszne czasy że mało który człowiek potrafi prawidłowo chodzić nie mówiąc już o podciągnięciu się na drążku czy poprawnym siadzie z ciężarem zbliżonym do masy własnego ciała. Za to do heheszków z chłopaków z siłowni to pierwsi. Ale taki "koks" (jeśli nie pójdzie po bandzie) to w wieku 40 lat dalej będzie sprawnym facetem. Zaś u heheszkujących ze sportów siłowych pojawią się bóle,zwyrodnienia, stany zapalne, problemy z libido...
-gejowskie podchody
-darcie pizdy z 1,5m
-machanie głowami jakby mieli zaburzenia błędnika
-walenie z partyzanta jak pizdeczka
Gdzie to widać? Poczym poznałeś panie psychologu?
Tak tylko napisałem.
Kiedyś udałem się na siłownię i podszedł do mnie taki wielki koksiarz i powiedział: jak nie masz 40 w kablu to wypierdalaj. Nie zrozumiałem wtedy o co chodzi. Odpowiedziałem, że wolę dziewczyny, a on chwycił sznur do tricepsa (ten z grubymi gumami na końcu), zakręcił nim i walnął mnie w głowę. Od tego czasu omijam siłownie szerokim łukiem.
Wkurwiałeś mie
Bo ci wyjebie
To dalej
Łuppp
Zajebie cie kurwa
To ja cie zajebie kurwa
No choć kurwa
Idę kurwa
Zajebał ci kurwa
Dawaj kurwa
Powyższy tekst można przypisać do dowolnej osoby na filmie
Browar
ciekawe do jakiego związku należą, skoro mogą ćwiczyć na siłowni
do związku homoseksualnego
Pokłócili się o to kto potrafi chodzić z większymi arbuzami pod pachami.
Albo telewizorami, ale tymi starymi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów