W Bazylii na stacji benzynowej młodszy osobnik bije starszego. Ten starszy pan to podobno jakiś znany aktor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chuj w to czy to w Brazylii czy innym trzecim świecie.. Nie wiem o co poszło, bo nie znam da silvowego. Widać, że dziadzio ma w dłoni butelkę (może to piwo, a może nic alkoholowego) Jeżeli starzec jest pijany i chciał jechać to ok zasłużenie dostał w pysk, ale jeżeli ten samozwańczy maczo bije dziada bo ten coś nie tak powiedział do niego to trochę pizdowato starca bić... aa nie czekaj chujec stary najebany Słusznie z okładał geriatryka
@up i @2up - Bicie dziadka to nie dobrze, bo jest stary? Kolor włosów (siwy) nie czyni z nikogo automatycznie dobrego poczciwego człowieka nad którym trzeba się litować. Np. dziadzio Stalin lub dziadzio Hitler (jakby dożył) - raczej większość populacji by nie tylko ich pobiła ale by ich wręcz zabiła gołymi rękoma.
A może najebany (butelka) bo pod koniec wygląda jakby chciał odzyskać kluczyki od samochodu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
uniemożliwił mu dalszą jazdę czy coś złego się dzieje na tym wideo ? wydaje mi się że chyba NIE
uniemożliwił mu dalszą jazdę czy coś złego się dzieje na tym wideo ? wydaje mi się że chyba NIE
Brawa dla pracownika stacji benzynowej, zachował bezstronność i nie musiał zbierać potłuczonej butli
no to zagrał niezłym kinie akcjii
Znam tego aktora... podkłada dźwięki przyjętych uderzeń do filmów z Seagalem
Znany z tego filmu jak mniemam
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów