Dzięki wsparciu role się odwróciły...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Aż mi się smutno zrobiło... do końca myślałem, że ktoś zajebie tej piździe albo temu gówniarzowi. Naprawdę przykre. Szkoda człowieka nawet, jeśli najebus.
Tylko nie dajcie się oszukać autorowi, role się nie odwróciły, zrobiło się tylko gorzej. Powinni im nogi poucinać i wrzucić do morza.
Tylko nie dajcie się oszukać autorowi, role się nie odwróciły, zrobiło się tylko gorzej. Powinni im nogi poucinać i wrzucić do morza.
Kurwa "kobiet sie nie bije". Ja rozumie, na swoją podniesiesz ręke (sam se ją wybrałeś) to jesteś ciotą i pizdą, na obcą jeśli coś Ci mowi, albo chlastacza chlaśnie, złapać za łapy nie bijąc i uspokoić.
Ale jak w takiej sutuacji dziwka napierdala Cie trampkiem po łbie, to wstać i jebnąć usypiacza, to chyba obowiązek...
Ale jak w takiej sutuacji dziwka napierdala Cie trampkiem po łbie, to wstać i jebnąć usypiacza, to chyba obowiązek...
Już nawet nikogo pobić i zgwałcić nie można, bo się zaraz zlatują jacyś rycerze, ja pierdolę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów