Dwóch turystów pobiło się pod Mount Everest o najlepsze miejsce do selfie ze szczytem góry. Każdy z nich chciał uchwycić jak najlepszy kadr. Skończyło się szarpaniną, do której dołączyły również dwie kobiety. Interweniowała Straż Graniczna
Dwóch turystów pobiło się pod Mount Everest o najlepsze miejsce do selfie ze szczytem góry. Każdy z nich chciał uchwycić jak najlepszy kadr. Skończyło się szarpaniną, do której dołączyły również dwie kobiety. Interweniowała Straż Graniczna
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
50 lat temu wejście na szczyt ME było wyczynem. Teraz byle randomowy czesiek i grażyna aby mieli kase zdobywają najwyższy szczyt ziemi. Pojebane.
Wciąż jest bardzo trudne tylko dzisiaj jest lepszy sprzęt a ci stoją pod górą i robią zdjęcia. To tak jakbyś podjechał na parking pod Snieżką i gadał że jesteś na szczycie wiec za chuja nie wiem czemu gadasz takie kocopoły
Wciąż jest bardzo trudne tylko dzisiaj jest lepszy sprzęt a ci stoją pod górą i robią zdjęcia. To tak jakbyś podjechał na parking pod Snieżką i gadał że jesteś na szczycie wiec za chuja nie wiem czemu gadasz takie kocopoły
Ale ty pierdolisz xD. Wejdź tam jako random a najlepiej to weź rodzinę i wejdź i wtedy wklejaj te swoje wysrywy. To nie jest takie proste i nawet wielu tych "bogatych" nie dociera na szczyt ;d
Jak masz kase to cie zaniosą.
50 lat temu wejście na szczyt ME było wyczynem. Teraz byle randomowy czesiek i grażyna aby mieli kase zdobywają najwyższy szczyt ziemi. Pojebane.
z serii nie wiem ale sie wypowiem
z serii nie wiem ale sie wypowiem
A właśnie że wiem bardzo dobrze. Mój kolega lekarz typowy janusz z bebzunem jak go kobita zostawiła postanowił zwiedzać swiat i zdobyć Mount Everest. Ze 3 miesiące potrenował, zrobił badania, wywalił ponad 100 tys i szczyt zdobyty. Jak taki czesiek mógł to może prawie każdy, kwestia tylko kasy.
Ale ty pierdolisz xD. Wejdź tam jako random a najlepiej to weź rodzinę i wejdź i wtedy wklejaj te swoje wysrywy. To nie jest takie proste i nawet wielu tych "bogatych" nie dociera na szczyt ;d
Ale czemu ty mnie wyzywasz a nie tego typa. Ja wiem że wejście jest cholernie trudne. Mówie tylko że dzisiaj mamy nowocześniejszy sprzęt więc wejście jest łatwiejsze niż 100 lat temu ale wciąż to jedna z najtrudniejszych szczytów świata. To ten drugi typ coś tam pierdoli że może wejść każdy a na końcu robi sobie selfie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów