18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mojzeszowy 2015-09-05, 0:30
a moja piwko za muzyczka ;p
Zgłoś
Wasili666 2015-09-05, 4:16
Jest gdzieś nagranie z kamerki z tego parku, było na sadolu, ale nie mogę znaleźć. Jakieś spec się znajdzie ?

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
s................z 2015-09-05, 8:12 3
a ja czegoś nie rozumiem. Jeden człowiek drugiego nokautuje, robi mu krzywdę. Pan poseł wesolutki, pani redaktorka także; w tle śmieszna muzyczka i efekty dźwiękowe. Ogólnie milutko i zabawnie. Przypominam, facet został znokautowany, mógł uderzyć głową o chodnik, no ale jest ubaw po pachy... a jak jakiś czas temu Mikke spoliczkował Boniego, wykonał gest, nie zrobił mu krzywdy i to z całkiem dobrego powodu (kto zna sprawę kłamy Boniego ten wie) to była olbrzymia afera, skandal a teraz jest rozprawa w sądzie.

Dziwne, nie?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-09-05, 13:42 3
remi1982 napisał/a:

Spoko. Większość z nas zdaje sobie sprawę z tego, że niesiołowski to kapuś i cwel. Dymali go w pierdlu za komuny i mu na mózg siadło. Niestety zjebani wyborcy PO, zdają się nie dostrzegać spierdolenia swoich posłów.

Może dlatego że są zjebani? jak to lewaki i socjaliści.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
desiderata1985 2015-09-05, 23:59
TB303 napisał/a:

Łeeee... myślałem, że ktoś mu zapierdolił. Zawiodłem się

a ja ,nie.lodz kurwa.tu wpierdolu mozesz byc zawsze pewien.

szarylukasz napisał/a:

a ja czegoś nie rozumiem. Jeden człowiek drugiego nokautuje, robi mu krzywdę. Pan poseł wesolutki, pani redaktorka także; w tle śmieszna muzyczka i efekty dźwiękowe. Ogólnie milutko i zabawnie. Przypominam, facet został znokautowany, mógł uderzyć głową o chodnik, no ale jest ubaw po pachy... a jak jakiś czas temu Mikke spoliczkował Boniego, wykonał gest, nie zrobił mu krzywdy i to z całkiem dobrego powodu (kto zna sprawę kłamy Boniego ten wie) to była olbrzymia afera, skandal a teraz jest rozprawa w sądzie.

Dziwne, nie?

nie. ani troche,faktrycznie czegos nie rozumiesz. posel,kamerzysta i dziennikar zbyli skupieni na wywiadzie,tak dziala ludzka perpcepcja.zadko kto spostrzeze ze ktos mu portfel wala z wlasnej kieszeni zajety staniem w autobusie a co dopiero prowadzac /udzielajac wywiadu. niedawny przypadek odstrzelenia bo przeciez nie strzelaniny-pistolet miala jedna osoba w stanach podczas wywiadu na zywo wtv.tamci ze stanow tez goscia z bronia nie zauwazyli. no chyba ze lubili mocna wrazenia i czekali na rozwoj wydarzen... co do goscia upadl glowa w rabaty kwiatowe a jesli by upadek byl smiertelny w skutkach nie puscili by tego w tv jako zarcik, i ten wywiad na bank nie szedl na zywo. jesli nie lubisz takich materialow to moze zmien portal na dobra mama czy cos?
Zgłoś
s................z 2015-09-06, 13:09 1
desiderata1985 napisał/a:

nie. ani troche,faktrycznie czegos nie rozumiesz. posel,kamerzysta i dziennikar zbyli skupieni na wywiadzie,tak dziala ludzka perpcepcja.zadko kto spostrzeze ze ktos mu portfel wala z wlasnej kieszeni zajety staniem w autobusie a co dopiero prowadzac /udzielajac wywiadu. niedawny przypadek odstrzelenia bo przeciez nie strzelaniny-pistolet miala jedna osoba w stanach podczas wywiadu na zywo wtv.tamci ze stanow tez goscia z bronia nie zauwazyli. no chyba ze lubili mocna wrazenia i czekali na rozwoj wydarzen... co do goscia upadl glowa w rabaty kwiatowe a jesli by upadek byl smiertelny w skutkach nie puscili by tego w tv jako zarcik, i ten wywiad na bank nie szedl na zywo. jesli nie lubisz takich materialow to moze zmien portal na dobra mama czy cos?

kobieto, o czym ty piszesz? Chodzi o porównanie reakcji mediów i polityków na dwa analogiczne zdarzenia- naruszenie nietykalności cielesnej. Z jednego zdarzenia robi się skandal a oburzenia płynną z każdej strony, a drugie to śmieszny żarcik i ogólna radość posła Niesiołowskiego i tych tam dziennikarzy, których nie znam z nazwiska. Jezu co za tępa baba... Mam nadzieję, że chociaż ładna.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów