18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
TB303 2015-09-04, 18:14 144
Łeeee... myślałem, że ktoś mu zapierdolił. Zawiodłem się
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2015-09-04, 18:35 3
Ja niesiołowskiego działa na odległość.
Zgłoś
k................s 2015-09-04, 19:20 79
Ja mam 40 lat na karku... i kurwa nie mogę się dowiedzieć JAK ten dupek może mieć większe haki na innych, że tak się w polityce menda UBEKOWSKA utrzymuje. Przecież to kapuś. Kurwa... zdajecie sobie sprawę ilu takich egzystuje wśród nas?
Zgłoś
saves 2015-09-04, 19:31 12
Muchołap . Niech żre ten swój szczaw z mirabelkami.
Zgłoś
Oponka 2015-09-04, 19:37
dobry lewy sierpowy :]
Zgłoś
Gandalf8 2015-09-04, 20:03 3
TUŻ za plecami. Ledwo ich widać
Zgłoś
TT4 2015-09-04, 20:03 8
Łóóódź!!! Kurwa.....

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Kaczorowy 2015-09-04, 21:16 1
W tym miejscu to dziwna jest obecność pana N. a nie klasyczne łódzkie danie w ryja.
Zgłoś
remi1982 2015-09-04, 21:20 32
krzyks napisał/a:

Ja mam 40 lat na karku... i kurwa nie mogę się dowiedzieć JAK ten dupek może mieć większe haki na innych, że tak się w polityce menda UBEKOWSKA utrzymuje. Przecież to kapuś. Kurwa... zdajecie sobie sprawę ilu takich egzystuje wśród nas?

Spoko. Większość z nas zdaje sobie sprawę z tego, że niesiołowski to kapuś i cwel. Dymali go w pierdlu za komuny i mu na mózg siadło. Niestety zjebani wyborcy PO, zdają się nie dostrzegać spierdolenia swoich posłów.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Kluseczek 2015-09-04, 21:50 2
to pewnie ziomki niesioła
Zgłoś
Chucho 2015-09-04, 21:54 8
jak widac niesiołowski nawet niechcący dzieli Polaków... rozsiewa aure jak paladyn w diablo
Zgłoś
1nsecure 2015-09-04, 22:00 7
Cytat:

dobry lewy sierpowy :]

W kontekście obecności Stefka Niesiołowskiego był to raczej lewy czerwcowy
Zgłoś
Tim_Finnegan 2015-09-04, 23:10
Ależ ta "wielka" polityka wzbudza w ludziach emocje...
Zgłoś
kordas 2015-09-04, 23:36 8
Wywiad z Niesiołowskim od razu się lepiej ogląda, gdy nie słychać głosu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów