📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ja niesiołowskiego działa na odległość.
Ja mam 40 lat na karku... i kurwa nie mogę się dowiedzieć JAK ten dupek może mieć większe haki na innych, że tak się w polityce menda UBEKOWSKA utrzymuje. Przecież to kapuś. Kurwa... zdajecie sobie sprawę ilu takich egzystuje wśród nas?
Łóóódź!!! Kurwa.....
W tym miejscu to dziwna jest obecność pana N. a nie klasyczne łódzkie danie w ryja.
krzyks napisał/a:
Ja mam 40 lat na karku... i kurwa nie mogę się dowiedzieć JAK ten dupek może mieć większe haki na innych, że tak się w polityce menda UBEKOWSKA utrzymuje. Przecież to kapuś. Kurwa... zdajecie sobie sprawę ilu takich egzystuje wśród nas?
Spoko. Większość z nas zdaje sobie sprawę z tego, że niesiołowski to kapuś i cwel. Dymali go w pierdlu za komuny i mu na mózg siadło. Niestety zjebani wyborcy PO, zdają się nie dostrzegać spierdolenia swoich posłów.
Cytat:
dobry lewy sierpowy :]
W kontekście obecności Stefka Niesiołowskiego był to raczej lewy czerwcowy
Ależ ta "wielka" polityka wzbudza w ludziach emocje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów