Solidne kopnięcie na szczękę wprawia pobitego w stan konwulsji. Jego drgające ciało uświadamia innym, że nie kopanie go w twarz nie było dobrym pomysłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cytat:
nie kopanie go w twarz nie było dobrym pomysłem
Czyli upraszczając podwójne zaprzeczenie: kopnięcie go w twarz było dobrym pomysłem.
Nie zgodzę się z tym co napisałeś, bo jednak zginął dzieciak. Z drugiej strony to ten ciemniejszy tylko przyspieszył to co dla niego nieuniknione
Kopanie, nie kopanie. Czego się nie robi dla drgającego ciała
bardziej chyba jebnięcie o chodnik mu zaszkodziło niż trampek na ryj.
Nie zgodzę się z tym co napisałeś, bo jednak zginął dzieciak. Z drugiej strony to ten ciemniejszy tylko przyspieszył to co dla niego nieuniknione
Jebnąłem się z jednym "NIE"
Pytanie do ekspertów to tylko problemy z zasilaniem czy drgawki pośmietrne?
fantastico napisał/a:
Jebnąłem się z jednym "NIE"
Dobra dobra.
Poza tym, poprawna forma to NIEKOPANIE.
Talbot0 napisał/a:
Pytanie do ekspertów to tylko problemy z zasilaniem czy drgawki pośmietrne?
Uderzając się w głowę o ziemię zaczął mieć problemy z zasilaniem.Mózg wysyła do różnych części ciała ładunki elektryczne w celu pobudzenia ale niestety,kręg został przerwany to se może wysyłać ale przez wi-fi
rojekbuk napisał/a:
@up
Może jednak rdzeń a nie kręg
Rdzeń,kręg jeden chuj,ważne,że zostało przerwane prze głupotę.
@up To będzie jeszcze chodzić czy nie?
@orisiurek - nie jeden chuj... W przypadku pęknięcia kręgosłupa nie koniecznie dochodzi do przerwania rdzenia kręgowego. I w takim przypadku tylko od zdolności osób pobliskich czy też ratowników medycznych będzie zależało czy rdzeń kręgowy zostanie przerwany czy też nie i czy ktoś zostanie warzywkiem czy też nie ;P
Ps. Suchar.
Jaka jest niejadalna część warzywa ??
.
.
.
.
.
.
.
.
RESPIRATOR !!
Ps. Suchar.
Jaka jest niejadalna część warzywa ??
.
.
.
.
.
.
.
.
RESPIRATOR !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów