📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zrolował go jak krokieta z kapustą
Oooo jaki świetny Happy End
E-garnitury.pl gorąco polecam
Cipczan napisał/a:
Czekam na polską wersję na StopChamie.
ale wiesz że stop cham to ruska inicjatywa i u nich się zaczęły filmy z takim opisem
ps. bardzo tak chujowi dobrze, ewidentnie widać że osoba z samochodu nie chciała walczyć tylko odjechać, więc wyszło tak jak trzeba
Good bye miednico!
Toyoty Land Cruiser to twarde fury
Dokładnie. Dużo lat wstecz przed tym polskim gównem podrabiancem ruskie kręcili, biegali z dużymi naklejkami i zaklejali przednią szybę, wysiadał rusek z auta i się lali
Marcinqqq napisał/a:
ale wiesz że stop cham to ruska inicjatywa i u nich się zaczęły filmy z takim opisem
ps. bardzo tak chujowi dobrze, ewidentnie widać że osoba z samochodu nie chciała walczyć tylko odjechać, więc wyszło tak jak trzeba
Dokładnie. Dużo lat wstecz przed tym polskim gównem podrabiancem ruskie kręcili, biegali z dużymi naklejkami i zaklejali przednią szybę, wysiadał rusek z auta i się lali
Pewnie chciał powąchać nową choinkę o zapachu kokosa.
TomaszBukowski napisał/a:
Nie wiecie czy te filmiki Hamana da radę jakoś odpalić na pełnym ekranie na telefonie? Narazie włącza mi się taki malutki obraz
Bo idiocie nie chce się przyciąć nagrania
U mnie działa jak po otwarciu filmiku dwoma palcami przybliżę w taki sposób:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów