📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taka refleksja się nasuwa - pracujący i stołujący się (chociażby od czasu do czasu) w tej zacnej sieci: kpicie z czarnuchów, a pracujecie za takie same psie pieniądze i jecie dokładnie to samo gówno co oni. Obudź się Polsko, idź na wybory i zagłosuj na jakieś swieże postacie, a nie to samo gówno od dwudziestu kilku lat tylko stołki wymienia.
Małpy, samice, bójka, cycki - główna jak się patrzy. A tu do tego jeszcze samce i tyłek
Pewnie ekspedienci rzucili im na środek Chickenburgera i patrzyli jaka działa prawo jungli
Wcale mnie nie zdziwiło, że sami ludzie rasy afroamerykańskiej...
Ten który wpadł na pomysł żeby te małpy ściągać do ameryki powinien teraz każdej małpie opierdalać. Miejsce małp jest w zoo i w rezerwatach. Dlaczego mój grzeczny pies nie może sobie wszędzie wchodzić, a te psotne małpy mogą sobie wszystko robić ? Murzyn i Arab to są takie same zwierzęta jak goryl, szympans, czy pawian. Jedyne ludzkie rasy to biała i żółta, z tym że żółci są popierdoleni, mimo że stosunkowo inteligentni.
To małpom w dziczy otworzyli McDonald? Ciekawe...
up
jesli to twoje pierwsze jakie widziales w zyciu to pewnie ze fajne;D
jesli to twoje pierwsze jakie widziales w zyciu to pewnie ze fajne;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów