📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na koniec kulturalnie zapisał na karteczce swoje numery i nr telefonu by wyjaśnić sprawę stłuczki jego siekiery z mercedesem
akcja jak w zwolnionym tempie albo na kacu tak widzę
I to jest właśnie normalny kraj, młodzi muszą się wyszaleć, kiedy mają się nauczyć bić jak nie w wieku młodzieńczym? A może przyjść czas, że będą musieli bronić rodziny bądź mateczki Rosji.
Nikt postronny nie ucierpiał, najwyżej milicja przyjedzie i go spisze, tamci to chyba cyganie więc chłopak z siekierą dostanie pouczenie.
U nas jest kurwa "tolerancja" więc by wpadły tajniaki, chłopaka z siekierą na glebę, cygany by złożyły zeznania, 48 na dołku i 3 miechy aresztu za próbę zabójstwa, dewastację mienia, zakłócanie porządku i napaść na tle narodowościowym! KURWA MAĆ
Nikt postronny nie ucierpiał, najwyżej milicja przyjedzie i go spisze, tamci to chyba cyganie więc chłopak z siekierą dostanie pouczenie.
U nas jest kurwa "tolerancja" więc by wpadły tajniaki, chłopaka z siekierą na glebę, cygany by złożyły zeznania, 48 na dołku i 3 miechy aresztu za próbę zabójstwa, dewastację mienia, zakłócanie porządku i napaść na tle narodowościowym! KURWA MAĆ
u nas Don Donaldinio i jego przydupasy mówiłyby nie o bójce ale już o "wojnie kiboli"
ot zwykły dzien w Rosji, siekiera w samochodzie to podstawa.
Cwaniaki jebane... nawet już jeden na jeden nie dało rady bo zaraz podbiegł drugi, cwane w grupie, dobrze, trzeba było lać siekierą po tych pustych patologicznych łbach!
Siekiera w samochodach w Rosji to podstawowe wyposażenie
Już widzę te akcje rosyjskiej drogówki :
- Dzień dobry, rutynowa kontrola. Czy posiada pan siekierę pierwszej pomocy?
- Niestety nie
- No to będzie mandacik
- Dzień dobry, rutynowa kontrola. Czy posiada pan siekierę pierwszej pomocy?
- Niestety nie
- No to będzie mandacik
Piwko za drwala.
bo kto nie wozi pod siedzeniem jakiegoś artefaktu ten chyba życia nie zna.
Piękna akcja. Topór też wożę w bagażniku w razie godziny W. Kiedyś mnie Policja czesała i pytają po co panu ta siekiera. Mówię, że na ryby żeby drwa porąbać i usmażyć co złowione. Jestem z Krk. Uwierzyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów