Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie napierdoli ci sam tylko z kolegami i przy okazji, by się dostało twojej dziewczynie czy dziecku... to nie są żadni patrioci - to zwykłe ścierwo jest
Ech... dwa plutony ZOMO i porządek byłby idealny
A tak się dopierdole dla zasady.
Dwa plutony to maks 90. Przeciętnie pluton liczy do 25, zatem 50 obawiam się, że tej chmary by nie upilnowało.
Mieszkam z żoną, takich jak Ty zjadam na śniadanie. Gówno o mnie wiesz i o moim stopniu w wojsku. Wracaj do gimbazy
A to ruskie ścierwo z tymi flagami i z tym wszystkim do przesadza... Wyjebać ten kraj w pizdu i spokoj bedzie...
który kraj?
A tobie co?
Małe nieporozumienie. Przepraszam. Zanim napisałem, to już zdążyłeś dodać kolejny komentarz, więc "@up" wyszło jak do Ciebie. Już edytowałem komentarz.
Powiem więcej - o części wojskowych w ogóle ciężko powiedzieć, żeby się jakkolwiek napierdalali nie mówiąc, że dobrze, ale jedno jest pewne - strzelają lepiej od większości kibiców, zwłaszcza tych co już się na pobór nie załapali.
Broń palna czyni ludzi równymi niezależnie od inteligencji i gabarytów.
jestem tego świadomy, ale nie wziąłeś pod uwagę, że ktoś mógł trenować sztuki walki
hahhaha, tak bo oni walczyli dajmy na to w WW II, jak niemcy i ruscy z miejsca ich wystrzelali...
poza tym ty i twoja ekipa z komisariatu umiecie walczyc jak macie przewage, sily ognia, przewage liczebna co wy byscie biedaki zrobili jakby rownozedny wrog na was napadl
O ja pierdolę
Nawet mi się nie chce dyskutować
który kraj?
Przecież nie nasz...
czy wy tutaj, pierdolona gimbaza, która uważa, że "nasi kibole" robią dobrze bijąc rosjan, jesteście normalni? kurwa, ja jeszcze rozumiem, jakby polscy kibole napierdalali tamtejszych, czyli łysych, cwaniakujących rosjan, a nie, kurwa, starszych ludzi, albo dzieci, które idą z flagą.Co za żenada, błazenada.Gardzę takimi ludzmi jak oni, a tym, którzy piszą pierdoły typu : "kto będzie bronił polski jak będzie wojna? kibole" mówie - jebnijcie się w czółko gimbusy.
O!! AMEN!
Najlepiej byłoby bez takich zadym i tych wszystkich akcji. Spokojny, normalny mecz, spokojne i normalne kibicowanie. Ale nie, muszą się znaleźć takie pizdy, które walczą o "honor"... Fakt faktem ruskim się też wpierdol należy za to wszystko. Najlepiej by było zebrać wszystkich KIBOLI i ukrzyżować.
PS. Frajerzy jebani jak się mieli okazję w 39 z Niemcami napierdalać albo z Ruskimi to jakoś im pary nie starczyło a teraz takie cwaniaki i zemsta za ludzkość. Na paradach pokojowych starców i dzieci biją. Odwaga Polska. OMG
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów