📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A wszyscy sadole przejęci, już zbieramy na adwokata. Buahahahahahaha
co za pedał i chuj z tego kaszubskiego. chuj ci w dupe...a nie dla ciebie sprawia to przyjemnośc. chuj ci w oko...kurwa to też. chuj z tobą !
Proszę bardzo Panowie i Panie z kutasami https://www.facebook.com/kaszubski.piotr/posts/230075403800775
Panie Piotrze, jestem całym sercem z Tobą, pokaż tym debilom z sadistic.pl, że jesteś uczciwym człowiekiem i to oni powinni się wstydzić.
Żartowałem, chuj ci w dupę gnido i ssij kutasy po wsze czasy.
Żartowałem, chuj ci w dupę gnido i ssij kutasy po wsze czasy.
Bongman będzie naszym obrońcą zapewne zrobi to charytatywnie...
Who cares ?
Zróbmy na niego tak zwany "rajd" to się dziwka ogarnie.600k realnych użyszkodników?Wystarczy nawet 1/4 z tego
BTW co to jest zasięg wirusowy?
dr Edycie Adamczyk-Kuterze współczuje, że wrąbała się w taki bajzel... o ile ona napisała tego e-maila z błędami
BTW co to jest zasięg wirusowy?
No i sadole zniszczyli kolejny dochodowy biznes. Jak nie wyngil ze Ślunska, to renomowaną klinikę wyszydzają....
Jeśli tak, to ja proponuję posądzić go za nieposzanowanie pieniądza (jest na to paragraf). Tutaj smarkał w 200zł - sadistic.pl/milioner-smarka-w-200-zltowy-banknot-vt177911.htm
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów