📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do raper900 pewnie z kliniki nie, ale nawet jakby była to rodzinna okolica P.K to już mielibyśmy prawie 100 % pewność że to on. Zresztą wątpię że on tak inteligenty by ogarnąć na tyle zacieranie śladów.
sadistic.pl/jak-klamia-nas-media-cz-ii-vt188424.htm kurwa co to ma byc?!
Kurwa mać coś czuje że ktoś ma poziom expert w trollowaniu
Kurwa mać coś czuje że ktoś ma poziom expert w trollowaniu
to teraz google go pozwie za nazywanie jego archiwum fikcją literacką
Nie dawajcie piw za ten temat, bo to zwykła ściema, ktoś tutaj robi nas w chuja.
Ehhh...podczas wizyty na tronie naszła mnie mała myśl. Oczywiście to tylko myśli i nie piszę, że tak musiało być, ale... nie przeszło wam przez głowę, że to może być wspólna akcja Kaszubskiego i kogoś z Sadistic.pl!? Tzw, wzajemnej reklamy;) My Ci "zrobimy koło dupy, ty nas postraszysz sądem i w ten sposób zrobi się trochę głośniej i on as i o tobie".
Zapomnij...pewnie fani Kaszubskiego teraz się nad tym spuszczają 15 minut temu było 60 pare piw, teraz jest 70... ten temat w ogóle powinien być usunięty, bo jak kolega wyżej wspomniał, to jest TROLLING POZIOM EXPERT:|
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-07, 14:48 ]
To nie jest żadna reklama. Nie chcemy mieć nic wspólnego z tym osobnikiem. Pisałem o tym już wcześniej.
Uriz napisał/a:
Nie dawajcie piw za ten temat, bo to zwykła ściema, ktoś tutaj robi nas w chuja.
Zapomnij...pewnie fani Kaszubskiego teraz się nad tym spuszczają 15 minut temu było 60 pare piw, teraz jest 70... ten temat w ogóle powinien być usunięty, bo jak kolega wyżej wspomniał, to jest TROLLING POZIOM EXPERT:|
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-07, 14:48 ]
To nie jest żadna reklama. Nie chcemy mieć nic wspólnego z tym osobnikiem. Pisałem o tym już wcześniej.
Szmata pytany i szmata pytający ale od 10 minuty trochę ciekawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów