📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
do raper900 pewnie z kliniki nie, ale nawet jakby była to rodzinna okolica P.K to już mielibyśmy prawie 100 % pewność że to on. Zresztą wątpię że on tak inteligenty by ogarnąć na tyle zacieranie śladów.
sadistic.pl/jak-klamia-nas-media-cz-ii-vt188424.htm kurwa co to ma byc?!
Kurwa mać coś czuje że ktoś ma poziom expert w trollowaniu
Kurwa mać coś czuje że ktoś ma poziom expert w trollowaniu
Ehhh...podczas wizyty na tronie naszła mnie mała myśl. Oczywiście to tylko myśli i nie piszę, że tak musiało być, ale... nie przeszło wam przez głowę, że to może być wspólna akcja Kaszubskiego i kogoś z Sadistic.pl!? Tzw, wzajemnej reklamy;) My Ci "zrobimy koło dupy, ty nas postraszysz sądem i w ten sposób zrobi się trochę głośniej i on as i o tobie".
Zapomnij...pewnie fani Kaszubskiego teraz się nad tym spuszczają 15 minut temu było 60 pare piw, teraz jest 70... ten temat w ogóle powinien być usunięty, bo jak kolega wyżej wspomniał, to jest TROLLING POZIOM EXPERT:|
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-07, 14:48 ]
To nie jest żadna reklama. Nie chcemy mieć nic wspólnego z tym osobnikiem. Pisałem o tym już wcześniej.
Uriz napisał/a:
Nie dawajcie piw za ten temat, bo to zwykła ściema, ktoś tutaj robi nas w chuja.
Zapomnij...pewnie fani Kaszubskiego teraz się nad tym spuszczają 15 minut temu było 60 pare piw, teraz jest 70... ten temat w ogóle powinien być usunięty, bo jak kolega wyżej wspomniał, to jest TROLLING POZIOM EXPERT:|
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2013-04-07, 14:48 ]
To nie jest żadna reklama. Nie chcemy mieć nic wspólnego z tym osobnikiem. Pisałem o tym już wcześniej.
Szmata pytany i szmata pytający ale od 10 minuty trochę ciekawie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów