📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najciekawsze by było sprawdzenie czy osoba która wrzuciła temat ma coś wspólnego z tym kolesiem : P śmiesznie by wyszło gdyby mu się na profilu ujawniło, że sam dodał ten temat na sadistica aby później napisać "sprawa w sądzie" i zrobić trochę szumu, tym samym pokazując "brak wiarygodności sadistica". Ogólnie idę o zakład, że właśnie tak to wygląda. Ciekaw jestem czy w takiej sytuacji istnieje jakiś paragraf ciekawy. Niestety sprawdzić może to tylko administrator, co wątpię aby zrobił, o ile sprawa nie zajdzie gdzieś dalej.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-04-05, 14:39 ]
Poczytaj komentarze
sadistic.pl/bojta-sie-milioner-straszny-spolecznosc-sadisticahah-vt188...
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-04-05, 14:39 ]
Poczytaj komentarze
sadistic.pl/bojta-sie-milioner-straszny-spolecznosc-sadisticahah-vt188...
Uwaga, w serwisie plotek pojawił się nowy wpis
plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesien...
gdzie czytamy
Jest to naturalnie KŁAMSTWO, nikt od nas tego osobnika nie przepraszał i nie ma zamiaru, ponieważ nie my zamieściliśmy ten artykuł.
gdzie czytamy
Cytat:
Portal Sadistic, przyznaje, że informacje te były niesprawdzone, dlatego natychmiast usunęli swoje doniesienia oferując przeprosiny - komentuje Kaszubski.
Jest to naturalnie KŁAMSTWO, nikt od nas tego osobnika nie przepraszał i nie ma zamiaru, ponieważ nie my zamieściliśmy ten artykuł.
Piotr Kaszubski dzięki mamie zrozumiał, że nie trzeba zadzierać ze społecznością sadistic.pl. Dlatego broniąc się od wyuzdanej kary wymyślonej przez społeczeństwo, ów portalu (ukamienowanie) postanowił zesrać się w gacie razem z plotek.pl.
źródło: www.idzpanwchuj.pl
źródło: www.idzpanwchuj.pl
Centurion napisał/a:
Uwaga, w serwisie plotek pojawił się nowy wpis
gdzie czytamy
Dlatego niepotrzebnie to usuwaliście, skoro nic wam nie groziło. Teraz narobił sobie tylko reklamy, a wam antyreklamy jako niewiarygodne źródło informacji gdzie wszystko jest przekłamane.
@up
wejdź tutaj: sadistic.pl/jak-klamia-nas-media-cz-i-vt187887.htm
to link który w owym artykule na plotek.pl się pojawił. Jak widać mają ładne przekierowanie na stronę, gdzie wytyka się im kłamstwo Brawo dla administracji
wejdź tutaj: sadistic.pl/jak-klamia-nas-media-cz-i-vt187887.htm
to link który w owym artykule na plotek.pl się pojawił. Jak widać mają ładne przekierowanie na stronę, gdzie wytyka się im kłamstwo Brawo dla administracji
To teraz on podaje nieprawdziwe informacje i oszczerstwa, źle wpływając na 'markę' sadistic.pl.
Centurion napisał/a:
Kurwa właśnie czytałem ten artykuł i dosłownie nie dowierzałem że sadistic go przeprasza. No kurwa coś mi tu nie gra.. Koleś definitywnie jest pierdolnięty.
btw. mieszka ktoś nie daleko jego niby kliniki estinity czy jakos tak?
JESTEŚMY SŁAWNI!
@Edit
W sumie pozew byłby fajny! Tak, powiedzmy, z 5 tysięcy użytkowników Sadola by się chciało powołać na świadków w sprawie. To by było !
JESTEŚMY SŁAWNI!
@Edit
W sumie pozew byłby fajny! Tak, powiedzmy, z 5 tysięcy użytkowników Sadola by się chciało powołać na świadków w sprawie. To by było !
Ludzie możę to głupie ale bardzo prawdopodobne że to on to wszystko tutaj napisał!! Użytkownik który napisał tamten temat utworzył konto w tym samym dniu. Nie wydaje się wam to dziwne? On po prostu robi sobie kolejną reklame!!!
Kolejny ,,celebryta" po matce Madzi z bożej łaski. Widać że akcja ustawiona. Koleś jest picką. Wie że sprawa w sądzie była by z góry przegrana dla niego. Można jakoś wyśledzić czy z jakich okolic był ten użytkownik co dodał tu ten temat?
@up zapewne z Pakistanu. Jeśli nawet nie łączył się przez proxy to i tak nie uwierzę, że IP wskaże dokładnie na adres tej jego kliniki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów