📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Portal nie jest odpowiedzialny za zamieszczane w nim informacje. Panuje wolność słowa, i czy na sadisticu czy na innej stronie każdy może napisać co chce. Media transportujące te słowa nie są odpowiedzialne za ich skutek. Równie dobrze, można sądzić dostawce internetu.
Darmowa reklama dla Sadistica. Chciałbym, żeby tak moją stroną oskarżył. Od razu z 50 tysi skoczyłoby mi na 100
Nie będę wnikać ile w słowach Piotra prawdy, a ile wyuczonych tekstów pod publiczkę. Faktem natomiast jest, że w wywiadach wypada mało wiarygodnie i ewidentnie gra. Obojętnie czy jest rzeczywistym właścicielem kliniki, aktorem czy pozorantem - cel swój osiągnął. Fakt, że o nim teraz dyskutujemy dowodzi skuteczności kampanii markletingowej, której produktem jest ... Piotr Kaszubski.
kto to kurwa jest?
Wpiszę się taktycznie, może być z tego niezła szopka
pff jakaś pizda - widać po tym pedalskim ryju. "sprawi mi to niezwykłą przyjemność" - chodzi mu o to że weźmie do gęby od swoich adwokatów ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów