Szofer nie ogarnął mocy i konik mechaniczny dalej poleciał samotnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ty chyba dawno konia nie widziałeś?
helmans anosa, naskarżcie na niego administracji, że napisał konik zamiast muł osiołki
Watermelon napisał/a:
helmans anosa, naskarżcie na niego administracji, że napisał konik zamiast muł osiołki
ale ty jesteś głupi aż mi cię szkoda, nie można nic napisać bo zaraz wyskakujesz jak idiota z mordą.
Halman napisał/a:
ale ty jesteś głupi aż mi cię szkoda, nie można nic napisać bo zaraz wyskakujesz jak idiota z mordą.
Z konfidentem nie dyskutuję bo zaraz podpierdolisz gównowrzucie. Leć wrzucać kotki i rozjeżdżane jedzenie jak wczoraj bo nic innego nie potrafisz teraz znaleźć emerycie
Watermelon napisał/a:
Z konfidentem nie dyskutuję bo zaraz podpierdolisz gównowrzucie. Leć wrzucać kotki i rozjeżdżane jedzenie jak wczoraj bo nic innego nie potrafisz teraz znaleźć emerycie
jesteś tylko pacynką z palcem twojego pana w dupie który tobą podryguje wiec nie jesteś żadnym rozmówcą w dyskusji tylko szmacianą kukłą której się z głowy trociny tylko sypią...
Watermelon napisał/a:
Jeszcze ci się to nie znudziło? Wiesz,że nie robisz na nikim wrażenia? To tak jak byś nasikał sobie w spodnie. Ciepło i radość odczuwasz tylko ty. A reszta zażenowanie.
Te dechy działały na niego jak puszki uwiązane do psiego ogona/nogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów