📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Super pomysł bez kitu, a potem napierdalasz miesiąc w bokserskich rękawicach z bandaży i nie masz jak podetrzeć dupy, zamknąć drzwi na klucz, wrzucić wstecznego w aucie, założyć skarpetek, bez kitu mam dziwnych kolegów.
W momencie styku z butlą chamuje energię bystości a nie zwalnia prędkości
bystości
bystości
Ma zadatki na ministranta.
Potem mają te wgniecenia i rysy
Ksiądz: trzymaj dzwonki na procesję
Ministrant: nieee, butla gazowa wystarczy
Ministrant: nieee, butla gazowa wystarczy
A teraz niech swoim łbem napierdala
Butla nie oddaje
Jeśli ktoś chciał oglądać z nadzieją, że wybuchnie - nie wybuchło, nie marnujcie czasu!
Nie oglądać nie jebło
Ale macho... widać po nim jak z każdym uderzeniem wie że zdobywa uznanie bezmuzgich kolegów z tatuazami. Jedyne czym będzie mógł sie pochwalić po tym wyczynie to sine kostki i strupy na rękach. Najdziwniejsze jest to że będzie myślał że jest fajny i jego koledzy też będą chcieli tacy być . Masakra... tatuaże, jakieś siniaki, złote łańcuchy... tak kiedyś plemiona pokazywały swoją siłę i wiarę w słońce, Indianie... naprawdę jeszcze tacy ludzie są?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów