Po niesławnej awarii (bardzo dawno temu), otrzymaliśmy film-pocieszenie. Teraz jego bohaterka wraca w bardziej odpowiadającej do tego portalu formie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.......
Bogu dzieki, ze nie mam jej w moim zasiegu bo bym jej chyba dupe rozerwal.
Anonymous~ napisał/a:
Nie zdzierżę tej przyjebanej klientki
Zgadzam się! Spalić suke na stosie!
Jakby się tylko dało coś zrobić żeby ta idiotka zamknęła pysk a jednocześnie mieć dostęp do jej cycków 24/7 to bym ją pojął za żonę! W sumie może się i da - nóż, język i masa itai!!! Tylko że znając takie pojebane, żądające wiecznej atencji idiotki, od razu po amputacji języka by się nauczyła języka migowego i zamigała mnie na śmierć swoim gadaniem!
Karola_Strausburger napisał/a:
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.......
Wiesz dobrze, że nic byś nie zrobił...
up@ nie odbieraj dziecku marzeń
ogladnelem ten filmik wylacznie po to aby popatrzec se na jej cycki wam tez to radze wylaczcie glos i milego ogladania.
@up Na sadola kiedyś wpieprzył się z buciorami jakiś hacker. Strona padła, podobno powyciągał dane (zaszyfrowane na szczęście). Usunięta zawartość ( z tego co pamiętam, admin dziękował sobie, że robi backupy), a na głównej - komunikat z tym oto filmikiem.
jak ją wyciszę to mogę oglądać ten filmik godzinami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów