Po niesławnej awarii (bardzo dawno temu), otrzymaliśmy film-pocieszenie. Teraz jego bohaterka wraca w bardziej odpowiadającej do tego portalu formie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.......
Bogu dzieki, ze nie mam jej w moim zasiegu bo bym jej chyba dupe rozerwal.
Nie zdzierżę tej przyjebanej klientki
… sarkazmu się chwyta.
Nie zdzierżę tej przyjebanej klientki
Zgadzam się! Spalić suke na stosie!
Jakby się tylko dało coś zrobić żeby ta idiotka zamknęła pysk a jednocześnie mieć dostęp do jej cycków 24/7 to bym ją pojął za żonę! W sumie może się i da - nóż, język i masa itai!!! Tylko że znając takie pojebane, żądające wiecznej atencji idiotki, od razu po amputacji języka by się nauczyła języka migowego i zamigała mnie na śmierć swoim gadaniem!
Wiesz dobrze, że nic byś nie zrobił...
up@ nie odbieraj dziecku marzeń
ogladnelem ten filmik wylacznie po to aby popatrzec se na jej cycki wam tez to radze wylaczcie glos i milego ogladania.
@up Na sadola kiedyś wpieprzył się z buciorami jakiś hacker. Strona padła, podobno powyciągał dane (zaszyfrowane na szczęście). Usunięta zawartość ( z tego co pamiętam, admin dziękował sobie, że robi backupy), a na głównej - komunikat z tym oto filmikiem.
mi tu coś śmierdzi jądrami , albo próżnią między uszami
*sypki drift po blacie*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów