18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.

Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-07, 21:12 11
Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
mrok8 2014-02-07, 22:24 1
Chujowe, nie jesteś zabawny.
Zgłoś
Motherfucker Jones 2014-02-07, 22:29
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?

Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.

Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
Zgłoś
Ethas 2014-02-07, 22:54
Piwo,piwo ! A najchętniej bym Ci je na zywo postawil !
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-08, 10:19
Motherfucker Jones napisał/a:

Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.

A ja myślałem że za pomocą ołówka w gębie

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
kamil.hasta 2014-02-08, 18:37 5
i chuj tam, ja też tego nie doświadczę, bo żadnej nie miałem, hahaha
Zgłoś
Bociek 2014-02-10, 16:46
Nie lepiej traktować je jak stare zabawki które mama mówiła żeby oddawać biedniejszym dzieciom? ;>

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
LaTos 2014-02-10, 16:57 4

Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny (...)

-znaczy co? Kolega trzymał, a Ty kochałeś?
Zgłoś
Mr.Benny 2014-02-10, 17:00
Ujebało ci obie dłonie?

Zgłoś
606 2014-02-10, 17:08 3
Jedna moja była najpierw ze mną zerwała, a miesiąc później dała dupy przypadkowemu pajacowi na jakiejś imprezie. Teraz to nie ona jest w objęciach, tylko obejmuje, jego syna. Sama, bo tatuś uciekł przed alimentami do Niemiec i struga wariata, że na dziecko zarabia.
A masz ty kurwo, było trzymać się z porządnym chłopem, teraz zasiłek, bieda i 1200 na rękę z gówniarzem bez ojca.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
SilverBlade 2014-02-10, 17:14 2
ja pierdolę czemu takie tematy wychodzą z poczekalni?
Zgłoś
mloncur 2014-02-10, 18:15 1

Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.

gdzieś już czytałem coś podobnego ale, w oryginale było w tajemniczych okolicznościach jak już kopiujesz to kopiuj tak by miało kurwa sens
Zgłoś
ShadowW 2014-02-10, 18:47
Już myślałem, że autorem jest BongMan
Zgłoś
RegiTe 2014-02-12, 20:06
I takie głupie teksty teraz królują na sadisticu i dostają piwa, kiedyś były to filmiki, ech..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów