Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?
Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.
Motherfucker Jones napisał/a:
Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.
A ja myślałem że za pomocą ołówka w gębie
i chuj tam, ja też tego nie doświadczę, bo żadnej nie miałem, hahaha
Nie lepiej traktować je jak stare zabawki które mama mówiła żeby oddawać biedniejszym dzieciom? ;>
-znaczy co? Kolega trzymał, a Ty kochałeś?Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny (...)
Jedna moja była najpierw ze mną zerwała, a miesiąc później dała dupy przypadkowemu pajacowi na jakiejś imprezie. Teraz to nie ona jest w objęciach, tylko obejmuje, jego syna. Sama, bo tatuś uciekł przed alimentami do Niemiec i struga wariata, że na dziecko zarabia.
A masz ty kurwo, było trzymać się z porządnym chłopem, teraz zasiłek, bieda i 1200 na rękę z gówniarzem bez ojca.
A masz ty kurwo, było trzymać się z porządnym chłopem, teraz zasiłek, bieda i 1200 na rękę z gówniarzem bez ojca.
ja pierdolę czemu takie tematy wychodzą z poczekalni?
Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.
gdzieś już czytałem coś podobnego ale, w oryginale było w tajemniczych okolicznościach jak już kopiujesz to kopiuj tak by miało kurwa sens
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów