📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam od razu boli. Moim zdaniem symuluje.
Danonków nie jadł i są skutki.
Oglądałem to pare godzin temu, walke przed tym gościowi też po kopnięciu zaczęło noge wyginać i nie mógł stać ale to rozwaliło system.
To są skutki kopania w bambus.
Te low kicki na nogi to jedynie wartość nerwo- kompulsywna mają jak ktoś nas emocjami nie planuje i chce se animuszu dodać, tutaj efekty widać
Taka ciekawostka, Uriah Hall (ten dindu) jako jedyny wygrał walkę nie wyprowadzając nawet jednego ciosu!
od siebie tylko dodam, że Krzyś (ten ze złamaną nogą) ma pewne doświadczenie w temacie. Kilka lat temu jego przeciwnik miał tą samą kontuzję, teraz jego dopadło ^^
Dla leniwych gif
Dla leniwych gif
ała ała
Bardzo dobra gala. Krew, pot i lzy. 2 pierwsze walki rozgrzaly potem bylo jeszcze ciekawiej. Oplacalo sie czekac na zajebista karte glowna.
14.Gumiś napisał/a:
Oglądałem to pare godzin temu, walke przed tym gościowi też po kopnięciu zaczęło noge wyginać i nie mógł stać ale to rozwaliło system.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów