"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettTW 100kk jeszcze się trzyma? Dawno nie słyszałem jego bredni.
Już nie usłyszysz. Podziękował i zajął się rodziną.
A właśnie dlaczego nikt jeszcze nie wrzucił na harda filmiku jak Jaszczur dyma w dupsko swoją ciepłą kluchę?
Moim zdaniem pozytywna postać naszej sceny politycznej.
Kiedyś siedziałem w knajpie na Gdańskiej starówce. Nagle słyszę "smacznego". Patrzę, a to Lech Wałęsa z ochroniarzem. Podziękowałem, a on usmiechnął się i poszedł. Tak mnie to zaskoczyło, że nie pomyślałem o autografie.
Moim zdaniem pozytywna postać naszej sceny politycznej.
Ja go spotkałem w kolejce u lekarza, z 15 lat temu, tez w Gdańsku. Siedzę z poł godziny, czekam, wchodzi Bolek z ochroniarzem, nie zwolnił nawet, rzucił tylko: teraz ja i wszedł .
Dla mnie to taki buc i chłopek małorolny.
Ja go spotkałem w kolejce u lekarza, z 15 lat temu, tez w Gdańsku. Siedzę z poł godziny, czekam, wchodzi Bolek z ochroniarzem, nie zwolnił nawet, rzucił tylko: teraz ja i wszedł .
Ja go spotkałem, kilka miesięcy temu w Zabce, w Gdańsku. Wepchnął się bez kolejki i kupił ostatni czteropak zimnego Harnasia
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja go spotkałem w kolejce u lekarza, z 15 lat temu, tez w Gdańsku. Siedzę z poł godziny, czekam, wchodzi Bolek z ochroniarzem, nie zwolnił nawet, rzucił tylko: teraz ja i wszedł .
Ja go spotkałem u cioci na imieninach. Normalnie wszedł jak do siebie, z nikim się nie przywitał, wypił lufę i wyszedł. Tak było.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów