jebany frajer który nie może i nie umie pogodzić się z odejściem panienki ptfuu na takie kurwy !
A może gościu miał trudny charakter? Panna go spławiła bo może nie chciała być z psycholem albo cipą życiową ? a że miał nierówno pod beretem to na pewno , sądząc po jego postępku. I pewnie ego tez naruszone. No to zapewnił sobie wikt, opierunek na koszt podatnika pewnie do końca swojego życia. A że młody to pewnie niejedną kolbę starego garownika obsłuży.
jebany frajer który nie może i nie umie pogodzić się z odejściem panienki ptfuu na takie kurwy !
A może w dupie byłeś i gówno widziałeś. Ponad 90% przypadków tzw. "zerwań" to puszczalskie kurwy które znalazły bogatszego samca. Ten tu nieszczęśnik niekoniecznie był frajerem. Stereotyp który tu szerzysz świadczy o tym, że feminizm działa i robi facetom wodę z mózgu. Pożyjesz trochę to sam zobaczysz.
A może w dupie byłeś i gówno widziałeś. Ponad 90% przypadków tzw. "zerwań" to puszczalskie kurwy które znalazły bogatszego samca. Ten tu nieszczęśnik niekoniecznie był frajerem. Stereotyp który tu szerzysz świadczy o tym, że feminizm działa i robi facetom wodę z mózgu. Pożyjesz trochę to sam zobaczysz.
W imię zasad ty kurwo .....
Ktoś może podrzuci linka do filmu z Brazylijką postrzeloną w cyca zamiast męża? Chciałem pokazać żonie jako wzór oddania i poświęcenia a nie mogę tego znaleźć.
po zerwaniu z chłopakiem kobieta zostaję postrzelona przez niego w tyl głowy wsiadając do samochodu po pracy
W przód głowy też! Tyle ruchania w piach!
No jak jesteś frajerem to musisz się z tym mierzyć, że kobiety beda cie zdradzały
zupełnie w stylu dziada żoliborskiego XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów