📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to jest efekt COVID ? Wszyscy maski na gębach i pewnie COVID im w głowach poprzewracał. Jak widać nie warto się tłoczyć w dobie COVID bo COVID przełamuje wszelakie bariery, zakaża i zabija szybko.
To chyba studia humanistyczne, bo inżynierzy to by wiedzieli że taka barierka takiego motłochu nie udźwignie.
kurde wiadomo skad to wideo i z kiedy? szukam po google i zadnych informacji ile ofiar itd
vladtheimpaler napisał/a:
kurde wiadomo skad to wideo i z kiedy? szukam po google i zadnych informacji ile ofiar itd
30 sek w google:
finance.yahoo.com/news/five-bolivian-students-killed-fall-202339849.html
explica.co/they-catch-the-fall-of-students-from-the-fourth-floor-of-th...
archyde.com/tragedy-in-bolivia-at-least-5-university-students-died-aft...
Mocny materiał
5 trupów tylko, tzn że kilka warzywek też będzie.
Mocne, mimo ze to brudne prymitywy to trochę szkoda dzieciaków
Mocne, mimo ze to brudne prymitywy to trochę szkoda dzieciaków
Zbysław napisał/a:
co to sesja?
Okres czasu, pod koniec semestru każdego, gdy dla studentów noc miesza się z dniem, z powodu egzaminów. Najczęściej kończy się libacją alkoholową, niezależnie od wyników owych egzaminów.
Nota bene, jebło właśnie przez wierzganie się tych dwóch idiotek w czerwonym i niebieskim. Nacisk z jednostajną siłą mógłby nie zerwać barierki.
Tragedia. Choć.. i głupota
mam nadzieję że zdechli w męczarniach , piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów