Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czterech pancernych trzeba jeszcze zlustrować, bo z brzozą gadali przez radiostacje. Mogą mieć coś wspólnego z tym...

Jak można tak jareczka chorego umysłowo wykorzystywać i śmiać się z niego?

My mamy swoje źródła i niezbite dowody, ale nie możemy ich przedstawić gdyż, iż, ponieważ...

.3lite napisał/a:
Jak można tak jareczka chorego umysłowo wykorzystywać i śmiać się z niego?
![]()
racja. donek przynajmniej cwany jest. klamie w zywe oczy i kradnie wiecej niz wszyscy cyganie razem wzieci, a szara masa i tak na niego glosuje.
Nie jestem PiSowcem, bo nie chciałbym, żeby żadna z obu tych partii rządziła, ale ludzie...
K🤬a mać. Nawet nie chce mi się rozpisywać, tacy i tak nie załapią ocb.
Idźcie czytać tą swoją GW, ja p🤬le...
K🤬a mać. Nawet nie chce mi się rozpisywać, tacy i tak nie załapią ocb.
Idźcie czytać tą swoją GW, ja p🤬le...
cowboy napisał/a:
racja. donek przynajmniej cwany jest. klamie w zywe oczy i kradnie wiecej niz wszyscy cyganie razem wzieci, a szara masa i tak na niego glosuje.
A no właśnie tak jest, donek chociaż wie co robi (dla siebie oczywiście) i nie zachowuje się jak idiota.
Nie martw się, nie mam zamiaru głosować na PO ani PiS.

.3lite napisał/a:
A no właśnie tak jest, donek chociaż wie co robi (dla siebie oczywiście) i nie zachowuje się jak idiota.
3lite ty jesteś ociężały umysłowo czy jak? Donek swój ziomeczek bo okrada podatników, a Kaczor już jest idiota bo chce doprowadzić do końca sledźtwo w sprawie zamachu smoleńskiego, które jest zamiatane pod dywan przez polski rząd i ruskich? Lemingów już pop🤬liło do końca...
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
3lite ty jesteś ociężały umysłowo czy jak? Donek swój ziomeczek bo okrada podatników, a Kaczor już jest idiota bo chce doprowadzić do końca sledźtwo w sprawie zamachu smoleńskiego, które jest zamiatane pod dywan przez polski rząd i ruskich? Lemingów już pop🤬liło do końca...
leminga to ty masz starego, nie każdy musi się z tobą zgadzać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie