18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
emilwkpg 2011-12-21, 16:23 1
po pierwsze > jakim hujem ktoś twierdzi że tam był jakis snajper
po drugie > nawet jeśli tam był to chyba nie miał oczu lub górska koza targała mu lachę bo mając czyste pole do strzału nie rozjebał nikomu bani.
równie dobrze w opisie ktoś mógł napisać - Bombardowanie talibańskiego pianisty ninja.. tyle.
Zgłoś
kuziol 2011-12-21, 17:02 15
MarcinJeż@

Jacy kurwa odpowiednicy naszych partyzantów? A słyszałeś kiedyś aby nasi partyzanci zabijali swoich rodaków?
Bo ja kurwa nie! Natomiast najwięcej Afgańczyków ginie z rąk talibów. Jakbyś nie wiedział, talibowie to nie żadni patrioci tylko bandyci walczący za kasę a nie o swój kraj. Jak tego nie wiedziałeś o wypierdalaj się douczyć na temat a nie pierdolisz głupoty. Wolałbym poświecić 50 takich idiotów którzy porównują naszych żołnierzy do niemieckich okupantów, za jednego z tych poległych. Polacy w afganistanie odwalają kawał dobrej roboty :budują szkoły szpitale uczą tamtejszych żołnierzy itp.
Reasumując: chuj ci w imię.
Zgłoś
DMN 2011-12-21, 17:08
Wojna:) napisał/a:

Doczytałem do

I również mi się odechciało.

A jednak doczytałeś do końca
Zgłoś
sosik 2011-12-21, 17:38 1
ֺ napisał/a:

Co poleci? Jeju, jak młodzież niezrozumiale się wyraża w dzisiejszych czasach.

Stary kurna piernik się odezwał
Zgłoś
Wdr 2011-12-21, 17:56 1
najlepsze jeszcze jest to w niesieniu tej całej "demokracji" przez jankesów że nikt się nie zastanowił że jest 2 dno przypierdolenia w Taliba rakietką pociskiem lub czymkolwiek....3 takie pociski kosztują swoje $$ a więc napędza się tym zbrojeniówkę w swoim kraju a kasa wpada do kieszeni wiadomo kogo...szkoda słów najlepsza by była globalna rewolta ja tam mogę stanąć ramie w ramie z Talibem Czeczenem w walce o wolność no ale to marzenie...
Zgłoś
c................c 2011-12-21, 18:12
@kuziol
widzę że połowa Twojego życia to budowanie szkół, zdejmowanie afgańskich terrorystów (fajne, nadużywane słowo) i inne afgańskie rzeczy. Nie powinniśmy w ogóle tam ingerować. Jak dla mnie to sprzedaliśmy się amerykanom wraz z innymi krajami jako przykrywka że to nie jest prywatna wojna stanów na którą przecież nikt by się nie zgodził. Ciekawe co by było gdyby to stany w swej propagandzie zaczęli w złym świetle Polskę przedstawiać (nie muszą bo sami się oddajemy-,-)? Też byś siedział ze snajperką w lesie czy za cienki w uszach jesteś? A to że zabijają swoich to słyszałem tylko z TV a jak wiadomo TV kreuje poglądy... Najważniejsze że masz swoje iSprzęty, TV, lodówkę i innego rodzaju zaślepki które odwracają Twoją uwagę od tego co się dzieje na prawdę. Nie chcę żebyśmy się trzymali stanów kiedy poleeeeeeeeeeeeecą w dół. Niech spierdalają i dadzą światu odpocząć. Nie wszystko złoto co się kurwa świeci.
Zgłoś
styq 2011-12-21, 18:24 7
Gdyby nie Amerykanie, to byś teraz mówił po Niemiecku, jako niewolnik. Darujcie sobie komentarze, które nie są uargumentowane. Wszyscy wiemy, że to skurwysyny, ale bywały gorszę. Z dwojga złego wolę coca cole, niż niewolniczą pracę i szprechanie w najbardziej chujowym języku na świecie.
Zgłoś
viktorx 2011-12-21, 18:45 1
Nie zarzucę masą argumentów i poglądów, na które zaraz by ktoś odpowiedział "chuja wiesz. wypierdalaj się douczyć", ale mało mnie interesuję kto jest bardziej honorowy i prawy czy afganie czy amerykańce, bo mnie to mało interesuje. Mimo wszystko USA to jeden z napędów tego świata. I 'sprzedaliśmy się'? No nie wiem czy zauważyliście, ale jestesmy krajem małym, średnio rozwiniętym dlatego w takiej sytuacji jest najlepiej się podczepić jakiegoś większego państwa, nawet jeśli mamy 'się sprzedawać'. Osobiście wolę 'sie sprzedawać' Amerykańcom niż chinolom czy ruskim, czy germanom.
Zgłoś
Machol 2011-12-21, 21:19
Mają rozmach, skurwysyny...

Jakby skoncentrować ostrzał z paru granatników, chyba wyszło by taniej, ale ameryka to przecież (był), hehe bogaty kraj...
Zgłoś
makasa20 2011-12-21, 22:24 1
Wdr ty nie wiesz o czym piszesz ?! ile ty masz lat dzieciaku? gdydby nie Amerykanie to juz dawno byśmy leżeli i kwiczeli jak prosięta a talibskie mordy by nas pozarzynały jak świnie. To niech wysadzają budynki dalej, stacje metra kolej itd a my nic nie róbmy. WTC-? pamietasz w ogole? Jaka ropa człowieku. Amerykanie wydali na walkę z talibami juz 60 bilionów dolarów. Na właśnie takich jak Ty żebyś miał dostatnie i spokojnie życie w Europie. Talibowie to terroryści i trzeba z nimi walczyć. A takie komentarze to śmieszą mnie. A osły z gimnazjum dalej niech piwa dają. Nie masz pojęcia to tym co piszesz.
Zgłoś
bebe_nuss 2011-12-21, 23:26
Wdr napisał/a:

popierdolone amerykańskie cymbały kurwa wpierdalają się do każdego kraju i robią syf bo ich ekonomia to ruina...chcą skurwiele kontrolować przepływ ropy na świecie...chociaż w Afganistanie chodzi o pierdolone opium i herę bo Afganistan produkuje ponad 80% tego gówna a zaś te cymbały zasilają tym swój czarny budżet...serio gdybym miał okazje to atom na ten jebany kraj

Przestań pierdolić takie kocopoły. Te śmiecie w turbanach to dzicz którą powinno się trzymać w klatkach. Mówisz o wpierdalaniu się ? a co powiesz jak te brudasy wpierdalają się do Europy czy USA tworzą własne getta, napierdalają bachory na socjal i jeszcze mają czelność domagać się tolerancji i praw dla ich inności. Sorry koleś ale akurat tutaj jestem za hamburgerami.
Zgłoś
c................c 2011-12-22, 0:41
@styq
myślisz że walczyli za naszą niepodległość bezinteresownie w II wojnie światowej? zobacz lepiej jak wyglądało zadłużenie USA przed, podczas wojny i po jej zakończeniu to zobaczysz o co USA toczy przez lata wojny. A co do wypowiedzi viktorx'a, siedź sobie spokojnie, przyjdzie czas że im się zaczniemy sprzedawać o ile już nie zaczęliśmy. Hajs to jest główny powód wojen. Nikogo nie bronię. Przymykamy oko na to co USA robi ze słabszymi którzy nawet nie mogą się bronić bo nie mają jak a jak już próbują to są terrorystami. Chcecie czy nie jesteśmy w dupie. Kiedyś te biedne kraje do podbicia na liście USA się skończą.
Zgłoś
Wdr 2011-12-22, 1:39
makasa20 nooo i urodziło się 1 dzieciątko ów propagandy człowieku to może Ty poczytaj ale nie łoneta poglądaj nie TVN tylko poszukaj i człowieku o czym to świadczy że wydali już tyle baniek? o tym że ta wojna napędza im tylko własną machine zbrojeniową w ich pojebanym kraju! jakie dostojne życie człowieku w Europie co? a co oni dla mnie robią co? może to że stawiają fabryki gdzie moi rodacy zapierdalają za 1500zł no to rzeczywiście w chuj mi robią wręcz aż dobrze zastanów się bo widze że bije od Ciebie propaganda!! jaka ropa? człowieku czy Ty masz świadomość że 50 światowej ropy pochłania Ameryka a myślisz że te ich fury z silnikami 7.0 to śmigają na wodę? nie rozumiesz tego że oni chcą kontrolować ropę a przez to cenę aby spekulować cenę? WTC....człowieku o czym Ty do mnie mówisz? o tym że odjebali swoje 3 budynki po to aby mieć pretekst do najazdu na Irak? czy Ty masz pojęcie że po 11 września w stanach zniesiono wiele praw które zapewniała im konstytucja oraz wiele praw które ustanowili ich ojcowie założyciele? czy Ty masz pojecie że teraz w stanach mogą wjechać zwykłemu jankesowi oskarżyć go o terroryzm i przetrzymywać bez terminowo bez podania ów dowodów doucz się człowieku bo widzę że masz spore kurwa braki !bebe_nuss, to Ty przestań pierdolić że to śmiecie bo te śmiecie walczą o swoją wolnośc kurwa bo ktoś im się wpierdolił do kraju tylko po to aby ratować swoją jebaną dupę która znalazła się w opałach bo FED już nie nadąża z drukowaniem zielonego papieru do dupy zwanym dolarem te brudasy wpierdalają się do krajów przez to że te kraje na to im pozwalają kurwa nie rozumujesz mechaniki ale Ci to wytłumaczę proste więcej "brudasów" więcej cieców do pilnowania przez co więcej gnatów do ich odpierdalania więcej pracowników socjalnych i po paru latach na takiego "brudasa" można dodrukować kasy albo ów człowiek sam zaciągnie kredyt a zreszą pierdole to kurwa z jebanym motłochem nie będę dyskutował o świecie którego nie widzi pierdolone pokolenie masowego myślenia kurwa
Zgłoś
elvese1 2011-12-22, 4:29
pierdolone marionetki , tak bym nazwal w jednym zdaniu boguducha winnych żołnierzy, ktorzy zreszta bardzo czesto nie wiedza o co walczą ...
Zgłoś
styq 2011-12-22, 5:33
Czy ja napisałem, że Amerykanie są jacyś zajebiści?

Proszę zacytować, bo nigdy w życiu czegoś takiego nie napisałem, ani nie powiedziałem (do dziś pamiętam - kiedy miałem 11 lat i al kajda rozjebała wtc dostałem po ryju od ojca za to, że podczas rozbijania się 2ego samolotu powiedziałem "dobrze im tak").

Napisałem jedynie, że gdyby nie Amerykanie mówilibyśmy po niemiecku itp. Amerykanie (demokracja) > Rosja (komunizm), co nie zmienia faktu, że jedno i drugie to skurwysyństwo, ale przynajmniej mamy coca cole (w głębszym rozumowaniu, również: telefony, samochody itd. wszystko, całą gospodarkę, przez co oczywiście jesteśmy zadłużeni, ale przynajmniej to mamy!). Reasumując, nie podważaj mojego autorytetu domysłami i brakiem zdolności analitycznych. ;D (kurwa, toż dojebałem, po prostu naucz się czytać i nie pierdol).

Btw. wydaje mi się, że Amerykanie są zajebiści, bo przenieśli z europy (uk, do usa) wall street, aby wspomóc nowy świat? chuj wie, ale to ciekawe, podobno gdyby nie to, to dzisiaj nie mieli by więcej niż małpy zza morza śródziemnego... Jebać Amerykanów i dziękować im za razem pryncypały!

Btw2. nie doczytałem, a żeś mnie zaniepokoił

Nie bulwersuj się tak z tym terroryzmem, bo chyba każdy zdążył już dawno ogarnąć, że "terroryzm" to zwyczajne przyzwolenie na ograniczanie praw obywatelskich i legalne działania zbrojne w różnoraki sposób. To zwykła propaganda, za 50 lat będziesz (o ile nas nie wypierdolą w kosmos atomówkami, chociaż modniejsze ostatnio są wodorówki) wspominał swoim potomkom jak to straszyli arabusami, które w rzeczywistości ocierały kije o kamienie na pustyniach. ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem