I hope you die, tak bym krzyczał na ich miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DO Wdr: Ty nie jesteś spokrewniony z Macierewiczem? Bo masz "fajne" teorie spiskowe. Zapewne do tego na Palikota głosowałeś i brałeś udział w kolorwej niepodległej. To tyle co mogę powiedzieć o tobie po twoich postach.
@up kolejny zwrot-> teorie spiskowe. Jeżeli coś się odpierdoli i to ktoś zrelacjonuje (logicznie, rzeczowo, bez przekrętów) a ja (rząd USA) nazwę to teorią spiskową to automatycznie osobie relacjonującej przypisane zostaną choroby psychiczne, brak roboty przez to wymyślanie bzdur i mały kutas. Awionetką na NY byś za huja bez pozwolenia nie przeleciał a co dopiero kilkoma beingami. bebe_nuss pytanko mam. Co było w budynkach które uległu zawaleniu przy ataku na WTC? zakłada że wiesz że to były 3 budynki a nie 2, we wiadomościach tego nie było.
A tu jest to za co Kennedy został poczęstowany ołowiem
A tu jest to za co Kennedy został poczęstowany ołowiem
Ja pierdole...
Pyszczycie na amerykancow a gdybyscie mieli takie srodki jak oni, to 99% z was postepowaloby tak samo.
Pyszczycie na amerykancow a gdybyscie mieli takie srodki jak oni, to 99% z was postepowaloby tak samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów