I hope you die, tak bym krzyczał na ich miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co to jest kurwa za naród to nie mam pytań :/ Wypierdolili 3 pociski, rozjebali pół pagórka, zmiotło ze 20 drzew, zadymiło całą okolicę, a to wszystko, żeby zlikwidować jedną osobę. a jacy z siebie dumni pewnie w domu wezmą ich za bohaterów którzy odważni i z ogromnym ryzykiem zbombardowali jednego typka ; )
popierdolone amerykańskie cymbały kurwa wpierdalają się do każdego kraju i robią syf bo ich ekonomia to ruina...chcą skurwiele kontrolować przepływ ropy na świecie...chociaż w Afganistanie chodzi o pierdolone opium i herę bo Afganistan produkuje ponad 80% tego gówna a zaś te cymbały zasilają tym swój czarny budżet...serio gdybym miał okazje to atom na ten jebany kraj
Teraz rozumiem w jaki sposób stany narobiły sobie takich długów. Posyłać samolot i spuszczać bomby, by zgarnąć jednego gościa. Jedna snajperka na drużynę, sharpshooter i po krzyku.
@Lewy- wyszkolenie żołnierzy jest bardziej kosztowne od paru pocisków...
Bardziej ostrzał artyleryjski niż bombardowanie.
Prawda taka ze jeden obdartus w turbanie - jest odpowiednikiem naszych partyzantów - tak do kór*wy nędzy to jego kraj, nawiązując do wypowiedzi wyzej lub (up) jak kto woli - metodą na zabicie snajpera jest użycie inengo snajpera - tylko musi mieć jaja tak jak taliban - w marines jaja sa tylko na amerykańskich filmach z melem grubsonem, mogli sobie wziąsć noktowizor zyroskop samolot bez załogowy koparkę i frytkownicę na niego i tak jest dla mnie bohaterem bo broni swojej ziemi wyposażony pewnie w rupiecia z przed 30 lat którego odziedziczył po zamordowanym przez marines tacie. założę się że scenę oglądali zza winkla, pancernej szyby przez kamerkę i to do tego na u tubie a samolot był bezzałogowy bo mógł by ziemniakiem pilot dostać.
Talibowie zabili 5 naszych bochaterów - chachacha-mówa. Mam nadzieję ze nasi pomszczą 5 bochaterów rozwalajac znów w pizdu jakąś wioskę z moździeża. Mam też nadzieję że w konsekwencji tego bomba która pierd. olnie kiedyś w metrze w Polsce zabije samych zaślepionych onetem i tvn a reszcie otworzy oczy zamiast nakręcać spiralę nienawiści.
Do oburzonych patriotów - widzieliście kiedyś taliba?
Do oburzonych polonistów - widzieliście kiedyś bohatera co w konserwie jedzie otworzyć mauzoleum za naszą bułę podczas gdy w Polsce nie ma pieniędzy na dializy dla chorych dzieciaków.
Ameryko - wielki czarny pyton ci w pearl harbor.
wiwat rewolucja
Talibowie zabili 5 naszych bochaterów - chachacha-mówa. Mam nadzieję ze nasi pomszczą 5 bochaterów rozwalajac znów w pizdu jakąś wioskę z moździeża. Mam też nadzieję że w konsekwencji tego bomba która pierd. olnie kiedyś w metrze w Polsce zabije samych zaślepionych onetem i tvn a reszcie otworzy oczy zamiast nakręcać spiralę nienawiści.
Do oburzonych patriotów - widzieliście kiedyś taliba?
Do oburzonych polonistów - widzieliście kiedyś bohatera co w konserwie jedzie otworzyć mauzoleum za naszą bułę podczas gdy w Polsce nie ma pieniędzy na dializy dla chorych dzieciaków.
Ameryko - wielki czarny pyton ci w pearl harbor.
wiwat rewolucja
Pener666 napisał/a:
MarcinJeż, doczytałem do
MarcinJeż napisał/a:
kór*wy
i odechciało mi się....
Doczytałem do
Pener666 napisał/a:
doczytałem do
I również mi się odechciało.
Nieważne jak ważne, że martwy. Nie wiem o co się sapiecie, zajebali i tyle. Proste nie ma sensu ryzykować zyciem żołnierza jak mozna zajebac typa na odległość niczego nie ryzykując. Jak czytam ten szajs, to moze powinni go zajebać nożem zeby bardziej true
Co Wy gadacie?
Jasne, najlepiej się wychylić i go po prostu szukać, chuj tam... najwyżej respawn poleci.
Gdyby chodziło o Wasze życie, to byście nawet atomówę jebnęli.
Jasne, najlepiej się wychylić i go po prostu szukać, chuj tam... najwyżej respawn poleci.
Gdyby chodziło o Wasze życie, to byście nawet atomówę jebnęli.
a_kazik napisał/a:
najwyżej respawn poleci
Co poleci? Jeju, jak młodzież niezrozumiale się wyraża w dzisiejszych czasach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów