W mediach słychać, że Rosja może przygotowywać się do inwazji na szeroką skale, a mieszkańcy krymu mogli dzisiaj oglądać przerzut bombowców. Szykuje się gorące lato
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie nato nas wydyma, a większość tych niby patriotów spierdoli, jak przyjdzie co do czego.
Za ruskie bombowce, zawsze piwo.
michelle118 napisał/a:
Ja jebie nie ma sie z czego smiac... Chuj wie co te pojeby zrobią....
nie odpuszczą ukrainki
Rosja gunwo zrobi, straszą tylko jebane kacapy, propaganda, lecą bombowce nad krymem, ble ble ble, niech się najpierw dupę nauczą podcierać, bo jak tak transportują sprzęt w ciągu dnia, to znaczy że to pokaz siły i są gówno warci
Ruskie to pojeby. Nie wolno im ufać, mają sprane mózgi, ale czy by zaatakowali nas to wątpię. Może i byśmy przegrali na początku, ale partyzantke mamy w krwi. Oczywiście znajdą się ludzie co by pierdolili to, ale znajdą się ludzie co zorganizują i będą walczyć. Straszyć sobie mogą i pozować jak pawie, ale dalej są niezbyt zorganizowani. To co na Ukrainie to zwykłe proste chłopstwo, i troche wyszkolonych żołnierzy z jednostek specjalnych. Zajeli tyle bo Ukraińcy dali dupy i to ich wina.
Jak pies chce ugryźć to nie szczeka
Haha, jakie łatwowierne pojeby z was, przecież ten filmik jest z zeszłego roku, z okresu kiedy Ruskie wbiły na Krym.
Bombowce i ogólnie wszelkiej maści jednostki latające można przebazować a nie przerzucać.
Tępaku kurwa...
Tępaku kurwa...
ZmianaNicka napisał/a:
bo jak tak transportują sprzęt w ciągu dnia, to znaczy że to pokaz siły i są gówno warci
A co mają podczas przebazowania w trakcie dnia chować sprzęt do garażu, żeby tacy debile jak ty go nie widzieli? Tymbardziej, że nie wiadomo nawet gdzie był ten film nakręcony. Nie wiem czym mają się w tym przypadku przejmować, jak ukraińcy mogą im conajwyżej palcem pogrozić i to bez względu na to, co propagandowe tuby podadzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów