📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa. Bardzo zabawne.
Siedzi taki nierób w mieszkaniu, na pewno syf, pije tylko piwsko. Jedynie przychodzą mu takie pomysły do głowy - rzucanie kondonami z wodą w porządnych ludzi i tylko takie pomysły przychodzą mu do głowy. Brawo.
Siedzi taki nierób w mieszkaniu, na pewno syf, pije tylko piwsko. Jedynie przychodzą mu takie pomysły do głowy - rzucanie kondonami z wodą w porządnych ludzi i tylko takie pomysły przychodzą mu do głowy. Brawo.
kobikUNW napisał/a:
Kurwa. Bardzo zabawne.
skoncz pierdolic
head shot!
Srasz sobie spokojnie w toi toiu aż tu nagle sufit leci Ci na łeb razem z wodą
Debile idioci kretyni dostań czymś takim w głowę szpital gwarantowany a co by było jak by on szybciej wyszedł z tego toi toja było by na harda i pomyślcie jakie to jest głupie wylądować w szpitalu z powodu balona z wodą
Niestety się tym nie bawiłem jest mi smutno z tego powodu
Ja pierdole, gdzie ten sadistic, w którym nie było moralizatorów i innych egzotyków? Skąd się biorą ci głosiciele sumienia?
Kiedyś jak byłem mały z 5 pietra zrzuciłem na typa 30 litrowy worek na śmieci wypełniony wodą. Całe szczęście, że go nie zawiązałem, bo potem się dowiedziałem, że gdyby taki zawiązany na niego spadł to by mu mogło łanie szyjkę przekręcić Pootem rzucali kamieniami w nasze okna i była wojna na podwórku.
@Macieyeck
wysłał ich do nas kościół
księża, parafianie i inni kapucyni porobili konta na sadolu żeby nas morelizować
wysłał ich do nas kościół
księża, parafianie i inni kapucyni porobili konta na sadolu żeby nas morelizować
kobikUNW napisał/a:
Kurwa. Bardzo zabawne.
Ktoś tu został balonem z wodą ustrzelony
PS
Kiedyś w podstawówce bawiłem się takim balonem (wtedy to było cool) i niestety coś mnie wzięło żeby na matematyce nim poturlać po ławce, wszystko fajnie gdyby nie pękną zaraz nad zeszytem do maty, dodatkowo w ten dzień trzeba było oddać zeszyt do oceny, z geometrii!
Jakimś cudem dostałem 3
Jakimś cudem dostałem 3
Ja rzucalem nie tylko balonami z woda ale tez jajkami ziemniakami i nawet butelkami z woda z jedenastego pietra oczywiscie tymi ciezkimi nie rzucalem w ludzi bo za duzo byloby ofiar smiertelnych :/ ale jajkiem wycelowalem w zula prosciutenko w leb dostal Piweczko leci za wspomnienia z dziecinstwa
Pierwszy filmik chujowy, jedyne, co go ratuje, to to, że dostał w łeb A drugi filmik jest niezły.
balonami nie rzucali to hejtują. ja pierdole, co wy w dzieciństwie robiliscie? juz pewnie internet był to siedzieliście na fejsiku jak pojebani i aktualizowali wpisy jak 18 latka wyżej. nie rzucaliście sie balonami z wodą to zabijaliście się pewnie kijami czy strzelaliście z pistoletów wodnych. co za różnica? pobawić sie nie można? oderwać od rzeczywistości? wracajcie na te gimbusowe strony, tu sadistic. szokuje was balon z wodą tutaj? nosz kurwa prosze was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów