Poczytajcie dokument Migration replacement na stronie ONZ. To dużo wyjaśnia
Poczytajcie dokument Migration replacement na stronie ONZ. To dużo wyjaśnia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cywilizacja zachodnia jest wspaniała, a Francja bez wątpienia stała się jej europejskim liderem. Wasze prawackie lęki przed światem, czy kolorową skórą nic tu nie zmieniają 😄 Francja była mocarstwem od wieków, stąd posiadała swoje kolonie w różnych częściach świata z których to ludzie mogli swobodnie przyjechać do Francji. To całkiem odwrotnie niż w Ameryce gdzie afroamerykanie byli głównie ściągani na siłę. Mało tego, do Francji uciekali ludzie prześladowani w Ameryce w czasach rasizmu stąd zaryzykował bym stwierdzenie że są to osoby czarnoskóre na równi inteligentne z białymi (ponownie - odwrotnie niż w Ameryce). Czasy obecnej wojny pokazały też że Europa potrzebuje lokalnego przywództwa i bez wątpienia najodważniejszym liderem Europy reprezentującym nas jest Macron. Vive la France!
Po co ty żyjesz? Nie czytam tego twojego spermopotu, ale mam nadzieję, że się nie mnożysz. A jeśli jakoś się udało to, że kiedyś jakis kierowca tira rozmarzę twoje przekazane geny rowno po asfalcie
Jak by to tak delikatnie ująć? Chuja byśmy wiedzieli o tych przypadkach o krórych wspomniałeś, gdyby nie ludzie którzy zrobili zdjęcie/nagrali filmik. Może to oni są tymi "obrońcami".
Ale nie podeszli im wpierdolić, tylko w strachu z ukrycia nagrywali. Narodowcy mocni są tylko w gębie w internecie, albo na ulicy jak mogą Julce przypierdolić, a jak co do czego to pękają. W biciu kobiet, podpalaniu tęczowych flag i rzucaniu racami to są mistrzami świata, jebani frajerzy.
Po co ty żyjesz? Nie czytam tego twojego spermopotu, ale mam nadzieję, że się nie mnożysz. A jeśli jakoś się udało to, że kiedyś jakis kierowca tira rozmarzę twoje przekazane geny rowno po asfalcie
Na Twoim miejscu marzyłbym o słowniku ortograficznym 🤠
Uff, całe szczęście, że żyjemy w normalnym cywilizowanym kraju, gdzie nie ma takich pojebów....
Geraldinio weź już lepiej lewaku sklej ryj i wypieprzaj do krytyki politycznej, albo soku z buraka.
poczekaj parę lat - będzie jak na zachodzie. Mowa nienawiści itp bzdety wykastruje ludzi z resztek naturalnych odruchów z samoobroną włącznie. Efekt: w biały dzień napier... białą kobietę na ulicy banda czarnych, ludzi starszych czy dzieci - ileśmy tego tutaj już widzieli... a wszystkie odwracają głowy i uciekają w popłochu bo jakakolwiek próba UZASADNIONEJ interwencji skończy się dla ciebie w kryminale i idącymi w tysiące euro karami grzywny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów