📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I za to kocham Peter'a
Co Ty pierdolisz. Louis lepsza
A samo Family Guy jest zajebiste.
A samo Family Guy jest zajebiste.
Seth MacFarlane musiał wykorzystac sytuację, Co za hiena
już go lubie :
już go lubie :
A ja tam myślę że Matt Stone i Trey Parker zrobili kreskówkę o wiele wyższego poziomu.
Chociaż Ted był zajebisty.
wilkoala napisał/a:
A ja tam myślę że Matt Stone i Trey Parker zrobili kreskówkę o wiele wyższego poziomu.
A Seth zrobił kreskówkę dla ludzi, którzy nie potrzebują wiele, żeby się uśmiechnąć.
Scout Teronman must die.
Porównywać South Park do jakiś podrzędnych wymiocin jak family chuj to jak porównywać pianiste który potrafi dobrze zagrać szuberta do klawiszowca który kiedyś zagrał w remizie na wsi.
youtube.com/watch?v=Ex9cAbzGiN0
Zapomniałem dodać że chuj wam w dupola.
Nie wiem czemu to piszę.
Porównywać South Park do jakiś podrzędnych wymiocin jak family chuj to jak porównywać pianiste który potrafi dobrze zagrać szuberta do klawiszowca który kiedyś zagrał w remizie na wsi.
youtube.com/watch?v=Ex9cAbzGiN0
Zapomniałem dodać że chuj wam w dupola.
Nie wiem czemu to piszę.
Koleś który podkłada głosy TRZEM postaciom w serialu (Seth MacFarlane) jest przechuj i tyle. Tak RÓŻNE akcenty, oddaje świetnie charaktery już nie mówiąc, że śpiewa "nimi" od czasu do czasu. Stewie - "zakonspirowany" trans, gej jest pro:D
Ardrian napisał/a:
już go lubie :
Tyle że ten odcinek (o ile to nie były 2, nie pamiętam) powstał ponad miesiąc temu.
Ardrian napisał/a:
już go lubie :
Odcinek, z którego pochodzą te fragmenty wyemitowali 10 marca. Przypadek? Nie sądze
10 komentarzy i zaden nie nawiazuje do tego, ze ten "ZAMACH" byl od dawna ustawiony. Naprawde nie dziwie sie, ze NWO tak prosto wchodzi w zycie, jesli wiekszosc ludzi nawet nie widzi tego, co sie w okol dzieje i wyzywaja wszystkich tych, ktorzy maja otwarte oczy i uzywaja czegos takiego jak myslenie, a nie slepe wierzenie, w to co uslysza w telewizji lub znajomych
Pytanie tylko, kogo tym razem obwinia za atak i kogo odwiedza by gospodarka mogla dalej się rozwijać w imię pokoju na świecie:]
@wilkoala
Jestes tylko kolejnym potwierdzeniem tego, co napisalem. Zyj dalej w iluzji tego swiata, zycze Ci powodzenia
@sebbox
Obstawiam Iran. Co bylo tez widac po trzesieniu ziemi o magnitudzie 7,8, tuz obok elektrowni atomowej. Najblizsze dni pokaza napewno rozwoj sytuacji.
Jestes tylko kolejnym potwierdzeniem tego, co napisalem. Zyj dalej w iluzji tego swiata, zycze Ci powodzenia
@sebbox
Obstawiam Iran. Co bylo tez widac po trzesieniu ziemi o magnitudzie 7,8, tuz obok elektrowni atomowej. Najblizsze dni pokaza napewno rozwoj sytuacji.
Pierdolenie. W odcinku z 17 marca nie bylo nawiazania do Bostonskiego Maratonu.
kinomaniak.tv/seriale/family-guy/s11e15SEZON11
kinomaniak.tv/seriale/family-guy/s11e15SEZON11
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów