Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja sie tam nie znam ale wyglada mi typowa polke
jeszcze nie słyszałem by jakaś Polka albo Polak zesrał się w biedronce.
a widziales gowniane zombie? to cos gorszego
a widziales gowniane zombie? to cos gorszego
tak rzucają się na karpia i przeceny, ale nie gównem jak szympans.
tak rzucają się na karpia i przeceny, ale nie gównem jak szympans.
nie wazne.
ciekawi mnie wiedza autora albo jego zrodlo dotyczace dawcy stolca
stwierdzenie ze nie widziales zeby polka sie zesrala i to niemozliwe a ukrainka to juz mozliwe bo przeciez kurwa to wedlug ciebie zapewne podludzie i ktos tak napisal w necie z gory stawia cie w chujowym swietle
tak ubranych i uczesanych polek to codziennie widuje stada. mysle ze ty tez i nie zaprzeczysz.
masz iq mniejsze niz rozmiar buta.
milosc i sraczka przychodza znienacka
mnie to chuj obchodzi kto sie zesral sherlocku
nie wazne.
ciekawi mnie wiedza autora albo jego zrodlo dotyczace dawcy stolca
stwierdzenie ze nie widziales zeby polka sie zesrala i to niemozliwe a ukrainka to juz mozliwe bo przeciez kurwa to wedlug ciebie zapewne podludzie i ktos tak napisal w necie z gory stawia cie w chujowym swietle
tak ubranych i uczesanych polek to codziennie widuje stada. mysle ze ty tez i nie zaprzeczysz.
masz iq mniejsze niz rozmiar buta.
milosc i sraczka przychodza znienacka
mnie to chuj obchodzi kto sie zesral sherlocku
Możliwe bo za wschodniej granicy jak srają w sklepach jest multum nagrań. To jest ta kurwa różnica. Równie dobrze może być z UK bo też są nagrania jak Brytyjczycy albo Brytyjki potrafią nawaleni zesrać się w sklepie.
Przyznaję bez bicia, kiedyś się zrzygałem w Lidlu na kacu. W przedsionku na wejściu. Niedziela, jakieś 7-8 lat temu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów