Wywiad ze znanymi i lubianymi braćmi Figo Fagot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
"znanymi i lubianymi" ?
nie wiem, do remiz i na wiejskie dyski nie chodzę, więc ciężko się wypowiedzieć.
tak, teraz hejtujcie.
nie wiem, do remiz i na wiejskie dyski nie chodzę, więc ciężko się wypowiedzieć.
tak, teraz hejtujcie.
Powiem tyle że jeden z braci to twórca a zarazem głos Kapitana Bomby, Pieska Leszka i innych kreskówek GIT Produkcji. Szkoda tylko że ludziom podoba się jego najnowszy gniot jakim jest Kaliber 200V. A Kapitan Bomba rządzi i chuj!
@innyczlowiek
byłem w remizie w poznaniu, i było mega, jeżeli miałeś za smutny ryj by wejść. Żałuj.
byłem w remizie w poznaniu, i było mega, jeżeli miałeś za smutny ryj by wejść. Żałuj.
BuZiAKi :*** spinodupy kurwa
Fajnie że robią karierę i zgarniają szmal, ale szkoda że brakuje im czasu na nowe odcinki kapitana bomby(na nowy już czekamy ponad 3 tygodnie) , a przecież na nim GIT produkcja się wypromowała .
Zielka napisał/a:
Dla tych, którzy biorą to na poważnie : to jest pastisz disco polo, powstał po to żeby wam żyłki w dupie popękały hejterzy bez dystansu.
BuZiAKi :*** spinodupy kurwa
Wielkie dzięki za oświecenie!!
A teraz pokaż cycki.
Co to za dwa głąby?
Mówię Wam! Oni zrobią karierę! Mają żuka - są ekscentryczni. Piją wódkę - wzbudzają sympatie u 99% mlodzieży (do 30tki powiedzmy). Zatem - zadatki na gwiazdę mają. Sam kupię ich elegancką płytę i postawie na półce obok zepelinow dajmy na to
"Wywiad ze znanymi i lubianymi braćmi Figo Fagot." Może na wsiach i remizach.
Ten typ ukradł głos bombie...
Ver0 jak mi szkoda że na twojej wsi jeszcze nie zagrali :] Pewnie zabita dechami
@black SS
zgadzam się. sympatie ogromną wzbudzają. a płyte warto kupić nawet nie zeby słuchac ale zeby dac im zarobic bo mają zajebiste pomysły
i jadą po cyganach;]
zgadzam się. sympatie ogromną wzbudzają. a płyte warto kupić nawet nie zeby słuchac ale zeby dac im zarobic bo mają zajebiste pomysły
i jadą po cyganach;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów