📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
doszliśmy do etapu planety małp - zaraza panuję
modified1 napisał/a:
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
Byli tacy, którzy próbowali, nie udał się zamysł.
fajne pozytywne chłopaki haha ciekawe jak grazyna z żabki by sie pruła o to ze beda jej niedługo skakac po ladzie
Świat byłby lepszym miejscem bez czarnych.
35i napisał/a:
Przed czy po?
Swoją drogą, odsyłać ich z powrotem na tych samych pontonach. Oczywiście samolotami transportowymi, ze zrzutem w kraju pochodzenia.
Ale gdzie ich odsyłać jak nie wiadomo skąd przypłynęli?
to jest nowy gatunek "North American pavement ape"
masakra, znowu komuś spierdoliły murzyny z klatki, co się w tym USA ostatnio odpierdala ?! to już kolejna sytuacja w ostatnim czasie.
Norek_mdc napisał/a:
Hitler sie w grobie przewraca jak to widzi
Kurwa mnie całe życie uczyli że Hitler to żydów tępił a nie murzynów. Kłamcy!!
jak na razie to są dzielnice gdzie nie ma ani jednego czynnego sklepu w takich murzynowach. Właśnie między innymi dlatego.
Brak strzelby pod ladą????
Czyli te opowieści o tym co się dzieje w Sudanie to prawda....
modified1 napisał/a:
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
myślę, że przy obecnym ukłądzie pedofilskiego zachodu - predzej ciebie odeślą
riddick1773 napisał/a:
myślę, że przy obecnym ukłądzie pedofilskiego zachodu - predzej ciebie odeślą
Oj kidosku. Twoj wyjazd do Białorusi nazywasz „odesłaniem”?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów