📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
Potajemnie bym ich usypiała i kastrowała!😡😡😡
Ciekawe jak długo poprawność polityczna będzie powstrzymywać ludzi od zrobienia porządku z tym małpim zoo?
Caanonierka napisał/a:
Przed czy po?
Swoją drogą, odsyłać ich z powrotem na tych samych pontonach. Oczywiście samolotami transportowymi, ze zrzutem w kraju pochodzenia.
Ludzie mają to do siebie, że po przekroczeniu pewnych nieprzekraczalnych granic popadają w duże zdenerwowanie i bardzo szybko robią porządek. Był czas, że w naszej części Europy 70-80% stanowisk w gospodarce zajmowała jakaś mniejszość etniczna. Przyszedł czas, że ta mniejszość w niespełna dwa lata wyginęła i nikt zbytnio temu nie przeszkadzał. Udawali, że nie widzą, nie słyszą. Rotmistrz na ochotnika sprawę zbadał i też go olali. Szwedzi też opracowali swój plan rozwiązania tej kwestii. Jesteśmy spadkobiercami Imperium Rzymskiego, kultury greckiej. Co kilkadziesiąt lat Europa cała ociekała krwią. Z tym całym syfem importowanym , lgbtq+, ekologizmem kiedyś ktoś zrobi porządek w rok. Wszyscy podchodzą do nas w taki sposób, że chrześcijaństwo wyrwało nam zęby, a to złudne myślenie Przecież była rewolucja francuzka,
demolka Hitlera, kilka razy goniliśmy Muzułmanów. Nawet chrześcijaństwo zostało wprowadzone ogniem i mieczem. Europa dziś to usilnie tworzenie jakiegoś bezbronnego tworu złożonego z krajów wilków, na których pyskach jeszcze nie zakrzepła krew. Tak jak propaganda z Rosją, że to kolos na glinianych nogach i byle kraik bez historii o skorumpowanej strukturze ich pokona.
demolka Hitlera, kilka razy goniliśmy Muzułmanów. Nawet chrześcijaństwo zostało wprowadzone ogniem i mieczem. Europa dziś to usilnie tworzenie jakiegoś bezbronnego tworu złożonego z krajów wilków, na których pyskach jeszcze nie zakrzepła krew. Tak jak propaganda z Rosją, że to kolos na glinianych nogach i byle kraik bez historii o skorumpowanej strukturze ich pokona.
Są szczęśliwi wolni, śpią do której chcą i to was boli bo nauczyli was inaczej
Zbysław napisał/a:
Są szczęśliwi wolni, śpią do której chcą i to was boli bo nauczyli was inaczej
Internet cię ogranicza, idź do lasu zrób szałas, bądź wolny i śpij ile chcesz
Nie dam za to piwa bo wqrwia mnie niemożebnie. Ktoś (nie ważne jakiego koloru skóry, wyznania czy innych przekonań) ciężko pracował na ten sklep, na to żeby go utrzymać, żeby dawał miejsca pracy i PŁACI CIĘŻKIE PODATKI na utrzymanie m.in typów którzy go demolują.
35i napisał/a:
Przed czy po?
Swoją drogą, odsyłać ich z powrotem na tych samych pontonach. Oczywiście samolotami transportowymi, ze zrzutem w kraju pochodzenia.
Bez spadochronu, rzecz jasna.
psotny_fiutek napisał/a:
Razem maja ze 100 IQ !
100 to chyba z towarem na półkach.
modified1 napisał/a:
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
Słyszałeś może o Liberii?
Caanonierka napisał/a:
A po chuj? Do odstrzału sanitarnego od razu. Taniej i szybciej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów