📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
modified1 napisał/a:
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
W workach, jako nawóz.
Wow wybieg stylizowany na fragment miejskiej dżungli (w tym wypadku sklep), się władze zoo musiały wykosztować. Ciekawe jak nauczyły małpę wciskania rec i nagrywania. I jakie kulturalne te małpy, nie srały tam gdzie jedzenie.
modified1 napisał/a:
mam nadzieję że dożyjemy czasów gdzie ktoś zacznie ich odsyłać do afryki hurtowo :]
po co? wrócą się... Lepiej wysłać w atmosferę
modified1 napisał/a:
To już są minione czasy - próbowali już tego pod nazwą Liberia. Oczywiście się nie udało. Autochtoni byli przez przyjezdnych traktowani jak gorsi.
Obecnie testowany jest wariant inwazji na Europę, gdzie tubylcy są bierni i nieskorzy do walki o swoje.
Prawda niestety jest taka, że ta rasa nie potrafi odnaleźć się w cywilizacji i większej społeczności. Ewolucyjnie maksimum cywilizacyjnego rozwoju jaki są w stanie osiągnąć i się zaadaptować do życia to wiocha z patyków pośrodku sawanny i kilkunastoosobowe plemię.
baronturbina napisał/a:
Oj kidosku. Twoj wyjazd do Białorusi nazywasz „odesłaniem”?
akurat kidosem to ty jesteś, do tego ukrofilem
modified1 napisał/a:
Taniej byłoby do Bozi...
Tuska koledzy. Już niedługo będziecie mogli nagrywać takie akcje w biedronce.
riddick1773 napisał/a:
akurat kidosem to ty jesteś, do tego ukrofilem
Oj kidosku. Ile ci placà? Ładne mieszkanko w Białorusi ci dali? Czy jeszcze z Polski działasz kiddosko-komuszku.
modified1 napisał/a:
A co to plantacji bawełny już nie ma w juesej?
modified1 napisał/a:
Kurwa jakie było by to piękne <3
baronturbina napisał/a:
Oj kidosku. Ile ci placà? Ładne mieszkanko w Białorusi ci dali? Czy jeszcze z Polski działasz kiddosko-komuszku.
nawet nie potafisz wymyslić czegoś swojego tylko kopiujesz, nazwałem cie kidoskiem z racji poziomu jaki prezentujesz na tym upadającym portalu. Twoje ukrofilskie zboczenie jest obrzydliwe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów