Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za z was jebane uległe smutne pizdy... nigdy nie będziecie mieć tyle odwagi. Jak prawo będzie Wam kazać pocałować buty policjanta, to wy jebane cioty grzecznie będziecie je lizać haha pizdy jebane. Idźcie w huj
Hahahahahahha ty kurwa idioto.. zaraz Cie zgłoszę na policję bo mam przeczucie ze jesteś jebanym popaprancem..
NO i się zesrałeś z tego nadymania.. hahah
Obowiązek nie dotyczy osób z zaawansowanymi schorzeniami neurologicznymi, układu oddechowego lub krążenia przebiegających z niewydolnością oddechową lub krążenia. Nie ma obowiązku noszenia przy sobie zaświadczenia lekarskiego, ani okazywania go na żądanie policji, wystarczy oświadczenie ustne. Czyli pan obalony na glebę przy żonie i dziecku może się w taki sposób bronić. Poza tym w prawie istnieje zasada proporcjonalności. Czyli działania organów powinny być adekwatne i proporcjonalne do zaistniałej sytuacji, a moim zdaniem były mocno przesadzone. Oczywiście nie podzielam postawy gościa, który odmówił w tym przypadku wylegitymowania się, bo mógł spokojnie pokazać dowód i odmówić przyjęcia mandatu. W sądzie spokojnie wygrywa.
Tylko że w sądzie już musi to zaświadczenie pokazać ... taka mała różnica...
Tutaj jest łatwo i można się wykazać a w innych sprawach to trzeba się nagimnastykowac, papierologi też dużo, więc w dupie z tym lepiej za maseczki gonić obywateli.
Kur...a ludzi gnoja za brak masek a w tym sam czasie mordują dzieci lub inne klechy się zabawiaja dzieciakami!
jebana karyna z sebiksem, mnie też wkurwiają te maseczki ale dla świętego spokoju i by sadole nie miały co oglądać, zakładam mache na ryj ...
No i tutaj policja potrafi interweniować ale jak potrzeba prewencyjnie zapobiegać sytuacją jaka miła miejsce z mordem na 11latku to już nie koniecznie.
Tutaj jest łatwo i można się wykazać a w innych sprawach to trzeba się nagimnastykowac, papierologi też dużo, więc w dupie z tym lepiej za maseczki gonić obywateli.
Kur...a ludzi gnoja za brak masek a w tym sam czasie mordują dzieci lub inne klechy się zabawiaja dzieciakami!
Jak się nie mylę to morderca tego 11latka już w przeszłości dopuścił się porwania dziecka, rozebrania go i nastrzelania mu fotek. Dostał zawiasy.. czy tam parę miesięcy tylko. Tutaj policja nie może zapobiegać takim sytuacją, tylko sędziowie którzy powinni surowo karać takich zwyrodnialców. Przez błahe wyroki wiele takich popaprańców chodzi sobie wolno.
"Co ja mam teraz zrobić???!!!" Zamknąć mordę. Mam nadzieję że kretynce dobiorą się do dupy. Naraża dziecko na niepotrzebny stres, skacze jak wsza, mając trociny we łbie. Jest za tępa żeby znać swoje obowiązki, ba... nawet praw dobrze nie zna. Jak zwykle szkoda dziecka, bo z matką kretynką nie wróżę mu szczęśliwej przyszłości.
jebał cię pies i małe pieski. kurwo z policji
TY debil nie widzisz ze jest kobieta z dzieckiem_? dzieciak bedzie to pamietal do konca zycia. Jestes socjopata tak jak i ci zolnierze policjanci chociaz nic do policji nie mam. a ten psychol ubrany po cywilnemu niby sledczy powinien za to zaplacic. Niestety rzadza nami psychopaci i musimy sie sluchac.
Yena • Wczoraj 22:06
"Co ja mam teraz zrobić???!!!" Zamknąć mordę. Mam nadzieję że kretynce dobiorą się do dupy. Naraża dziecko na niepotrzebny stres, skacze jak wsza, mając trociny we łbie. Jest za tępa żeby znać swoje obowiązki, ba... nawet praw dobrze nie zna. Jak zwykle szkoda dziecka, bo z matką kretynką nie wróżę mu szczęśliwej przyszłości.
TY debil nie widzisz ze jest kobieta z dzieckiem_? dzieciak bedzie to pamietal do konca zycia. Jestes socjopata tak jak i ci zolnierze policjanci chociaz nic do policji nie mam. a ten psychol ubrany po cywilnemu niby sledczy powinien za to zaplacic. Niestety rzadza nami psychopaci i musimy sie sluchac.
I ten tekst roboty zombiaki
Ała!!! Nie w szczepionkę!!!
A na poważnie. Jeśli policjant prosi o dokument tozsamości, to masz mu go dać. Inaczej skończysz jak te pajace z filmu. A gówniara niech się uczy. Jak ma hardą mamusię, to niech się przyzwyczaja do takich widoków.
Nic mu niej musisz dawać bo w zupełności wystarczy oświadczenie ustne. To raz, a dwa, policjant który odmawia podania swoich danych służbowych również popełnia wykroczenie a kondom który na filmie mówi że nie ma takiego obowiazku a później bierze udział w interwencji ma przejebane. Co do samego dojechania tej parki.... Dramat a nie rodzice, majac dzieciaka ze sobą nie odważyłbym się zapewniaćmu takich rozrywek i podałbym dane. Oczywiście ustnie
Twoje dziecko? Niech przestaną Cię obchodzić czyjeś dzieci.
A skąd mógł wiedzieć? A może to przebierańcy byli? Pedofile chodzą w sutannach to i złodzieje i mordercy mogą chodzić w mundurach. Psy maja obowiązek wylegitymowania się. My zresztą też.
gdyby ta pizda nagrała całość interwencji, to byś usłyszał, jak się policjanci wylegitymowali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów