Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet ta policyjna kurwa nie ma maseczki założonej dobrze, a sami popaprańcy żądają maseczki
Ciebie powinni kropnąć dla przykładu.. Ty jesteś p*zdą. Te k***y robią z nami co chcą a ty j***na p*zdo już im uległeś. Ja kiedyś na samym początku pisałem i udostępniałem od innych kumatych że wkoncu będą szczepienia przymusowe, jak i paszporty zaszczepionych to się k***y śmiali tacy jak Ty, a dalej Ci srają do mózgu a Ty myślisz że wszyscy śmierdzą tylko nie Ty !
Nawet ta policyjna k***a nie ma maseczki założonej dobrze, a sami popaprańcy żądają maseczki
jakiś Ty smutny...
Ciebie powinni kropnąć dla przykładu.. Ty jesteś pizdą. Te kurwy robią z nami co chcą a ty jebana pizdo już im uległeś. Ja kiedyś na samym początku pisałem i udostępniałem od innych kumatych że wkoncu będą szczepienia przymusowe, jak i paszporty zaszczepionych to się kurwy śmiali tacy jak Ty, a dalej Ci srają do mózgu a Ty myślisz że wszyscy śmierdzą tylko nie Ty !
Idż sobie pierdolnąć deskoterapię i tak we łbie masz gówno. Prawo jest prawem i czy Ci się to podoba czy nie, ma być egzekwowane. Teraz się połóż, popłacz i potargaj koszulkę.
Koleś nie chce się wylegitymować bo równie dobrze może być poszukiwanym pedofilem.
Hahahahahahha ty kurwa idioto.. zaraz Cie zgłoszę na policję bo mam przeczucie ze jesteś jebanym popaprancem..
Pamiętaj, jutro szkoła więc ząbki i lulu.
Przepisy są jakie są. Nie podoba się to trzeba głosować, a nie chodzic na bezczelnego i szukać dymu ze smerfami.
Żeby było jasne, nikogo nie bronię, ale tu sebix i karyna na siłę chcieli być sławni. Chyba się im udało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów